maanantai 31. tammikuuta 2011

Nyt sit alkaa jännääminen..

Mitenkähän sitä oikein taas jaksaa nää jännät päivät odottaa ja varsinkin ku tietää että se ovis on mahdollisesti tapahtunu.. Eilen näkyi vielä hymynaama , mutta tänään ei enää mitään näkyny ovistestissä, joten siis dpo 1? Tässä kierrossa pudotaan kovaa ja korkealta jos pudotaan. Kamalaa kun päästää toiveet nousemaan kattoon, niin siinäpä sitä sitten ollaan.

Onkos teillä muilla yleensä mitä oireita ovulaation aikaan? Mulla oli tosi huono olo eilisen päivän ja tämän aamun. Tuntui että oksennus tulee, mutta ei tullutkaan. Toivottavasti siis johtui oviksesta eikä mistään alkavasta mahataudista. Mahaa on myös nippaillut, mutta eipä juuri mitään muuta oiretta... Mutta mutta... Pää kun kerta miettii kaikenlaista niin rupesin miettimään että entäs jos tuo PCO vaan huijaa ja mitään ovulaatiota ei oo tapahtunutkaan? Voi kun ei tarviis ajatella niin paljon.........

4 kommenttia:

  1. Mulla ei oo minkäänlaisia ovisoireita (jos nyt ei muutoksia limoissa lasketa..). :I
    Sen takia välillä pelottaa, ettei ovista edes tapahdu..

    Jaksamisia piinapäiviin, täällä sama jännäily menossa!

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on havaittu tuota huonovointisuutta ovulaation jäljiltä.
    Nyt olen vain todella väsynyt, mutta se saattaa johtua ihan eri asiasta.
    Jännä homma, samoin käynyt mielessä, että mitäs jos se lh-piikki vain tulee, muttei munasolu irtoa kuitenkaan!?
    Yritetään sinnitellä ja toivotaan parasta! ;)

    VastaaPoista
  3. Miraana: huoh, en siis oo ainut jolla ei hirveästi oireita ole! mutta tosiaan se pistää pelottamaan. Sulle myös tsemppiä piinapäiviin!Mutta jouluksi 2011 kotiin, eikös joo :D

    Mymmeli: Sielläkin huonovointisuutta. Jospa se olisi hyvä enne :) Toivotaan että sieltä oikeasti nyt onkin joku irronnut. Eikös sullakaan ollu sitä kontrolliultraa?

    VastaaPoista
  4. En tiedä miten mä tähän blogiin eksyin, mutta kuulostaa ihan mun omilta ajatuksilta toi sun kirjottama teksti. Tosin mulla ei toiminut noi clomit, vaan siirryttiin vähän vahvempiin. Toivottavasti käy yhtä ihanasti kun sulla :)

    VastaaPoista