sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kotiin ja vauvalle hankittavat tavarat

Onpas ihanan rentouttava mökkiviikonloppu takana! Tänä viikonloppuna tosiaankin tuli levättyä ja syötyä kunnolla. Eikä mitään ylimääräistä höyryämistä :) Toivotaan että nämä pari viikkoa nyt jaksaa töissä vielä hyvin, sillä enää 9päivää ja sitten alkaa 4 viikon kesäloma! :D Näin pitkää kesälomaa en olekaan vielä ikinä työaikana pitänyt. Kesäloman jälkeen 5 viikkoa töitä ja 5.9 alkaisi taas viikon loma ja 13.9 äitiysloma! Miten vähän onkaan enää töitä!!

Tänä viikonloppuna kerkesinkin auringossa loikoillessani kirjoittaa hieman listaa tarvittavista tavaroista/hankinnoista.. Taidan kirjoittaa listan tänne ja sitten kiltit lisätkää kommentteihin kaikki mikä puuttuu niin sitten saankin ruveta katselemaan mitä kaikkea sitä pitääkin ostaa. Ruksin laitan niiden perään mitä jo löytyy..

-Vaunut x
-Pinnasänky x
-Turvaistuin x
-Vanna
-Kestovaipat x tulossa
-Sitteri x
-Hoitopöytä/hoitotaso
-Imetystyyny x
- Syöttötuoli x
- Tutti
-Tuttipullo
-Liivinsuojia
-Imetysliivejä
-Vaatteet vauvalle
-Hoitolaukku x
-Rasvaa
-öljyä
-Äitiyspakkaus
-Petivaatteet +pyyhkeet
-Pinnasängyn pehmusteet
-Patja Pinnasänkyyn
-Kantoliina x
-Rintareppu
-Rintapumppu

En tiedä huomioiko kukaan ruksia vaunujen kohdalla ;) Mies nimittäin kävi viikonloppureissussa ja kotiintuliaisina olikin farkkumallin auto ja vaunut!!! :D Sain perjantai-iltana kuvaviestin: nyt mahtuu vaunut (ja viestissä oli kuva autosta) Olin jo puolinukuksissa kun viestin sain, päätin kuitenkin sen lukea ja tämä emäntä ainakin virkistyi supernopeasti nähtyään miehensä uusimman ostoksen!

Tässäpä alustavaa kuvaa jo vaunuista, emmaljungan merkkiset, mutta mallista en ole kyllä nyt varma (cerox??) Pehmeällä kantokopalla. Hieman on tosiaan aurinko polttanut tuota kuomun kangasta, mutta muuten todella siistit vaunut! Pystyykö tuohon kuomuun muuten vaihtamaan kankaat? Tietoa kenelläkään? Ja mitäs mieltä olette tosiaan tuosta mallista?

Rakenneultrasta vielä.. Sukupuoli päätettiin sitten kuitenkin pitää yllätyksenä, sillä ei oikein osattu päättää että halutaanko tietää. Mieshän tuo oli kovasti sitä mieltä että hän kyllä näki että kumpi sieltä tulossa on, mutta hieman epäilen hänen ultrakuvan lukutaitoaan.. ;) Minulle ei kuitenkaan suostunut kertomaan että kumpaa epäilee... Ja minulla ei kyllä sen ultauksen perusteella jäänyt mitään ajatusta että kumpi siellä mahdollisesti on tulossa! Noh, se selvinnee syksyllä <3 Meidän masumurunen on ollut muuten tänään supervirkeänä ja potkutellut urakalla koko päivän. Siitä ne vaan potkut vahvistuu pikkuhiljaa :)

2 kommenttia:

  1. Tuohon listaan voisi lisätä harsot, itse ainakin meinaan niitä käyttää mm. itseäni suojaamaan pukluilta :) Tänään sanoin itsekin miehelle, että pitää tuo lista tehdä ja jotain on toki jo hankittukin :) Epäilen myös, ettei miehesi ultrakuvista nähnyt sukupuolta, meillä ei ainakaan maallikko olisi voinut nähdä, niiden nopeaa kaikki vilahteli ja aina ei tiennyt mitä kohtaa nyt katsotaan :D Me halusimme molemmat tietää sukupuolen ja on kyllä kerrottu kaikille jotka ovat halunneet tietää, melko pian se olisi muille selvinnyt mm. vauvanhuoneen sisustuksesta :)

    - Noonis

    VastaaPoista
  2. No tottakai ne harsot! Tiedätkö, ne löytyy paperilistalta, mutta tänne olin ne unohtanut lisätä. kiitos siis lisäyksestä! Tänne niitä myös hommataa ja eri värisiä ja kuviollisia <3 Niitä löytyy nykyisin niin ihania!

    Joo, oli meidänkin kätilöllä sen verta rivakat liikkeet kuvakulmien vaihdossa että ei varmasti mitään saumaa katsoa sukupuolta maallikkona. Miun miehellä vaan taitaa olla iso haave omasta pojasta, jota pääsisi sitten kaikkiin moottoriharrastuksiin perehdyttämään :) Vaikkakin, onhan se tyttökin ihan yhtä toivottu! <3

    VastaaPoista