maanantai 5. maaliskuuta 2012

Nupun huone

Minulla on jo pitkään ollut tarkoitus aloittaa Nupun huoneen sisustaminen ja niin se on vain jäänyt. Ehkä syynä se että Nuppu nukkuu vielä meidän kanssa samassa huoneessa eikä vielä oikeastaan käytä huonettaan millään tavalla. Tähän asti Nupun huone on ollut meillä pyykkihuoneena ja aina täynnä kuivumassa olevaa tai viikkausta odottavaa pyykkiä. Nyt päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä Nupun huoneesta edes hieman lastenhuonetta muistuttavan.

Tältä Nuppusen huone tällä hetkellä näyttää.


Alunperin halusin huoneeseen mekanisminojatuolin. Tarkoituksena oli kun Nuppunen valvoi paljon yöllä niin olisin voinut siinä nukuttaa neitosta. Mieheni oli kuitenkin löytänyt tuon sinisen sohvan ja toi sen sitten huoneeseen väliaikaisesti. Saa nähdä lähteekö sohva kuitenkaan pois, sillä ihastuin ajatukseen että sohvalla olisi ihana lukea kirjoja pienelle tytölleni :)

Sisustustarrat löytyivät nettikaupan kautta ja niiden paikkoja pystyy helposti vaihtamaan huoneessa. Halusin laittaa ne tuonne lattianrajaan että Nuppu pystyy niitä nimenomaan juuri nyt katselamaan leikkiessään ja kylläpä niitä onkin nyt katseltu innoissaan :)


Halusin erityisesti tuon lokerikkokaapin ja tarkoituksena olisi virkata noihin lokeroihin virkattuja koreja eri väreissä, joihin saisi sitten leluja laittaa esille. Kudetta on jo ostettuna, nyt siis pitäisi vain taas saada jostain inspiraatiota niiden tekemiseen. Mutta onneksi niillä ei ehkä vielä niin kiire ole.


Ostoksilla käydessäni ihastuin kovasti näihin Cirafin kelloon, naulakkoon ja mittaan. Nämä vielä etsivät paikkaansa huoneesta, mutta eiköhän jokin paikka vielä löydy. Samaan sarjaan löytyi myös ihana pussilakana, joka myös oli pakko ostaa myöhempää käyttöä varten.




Paljon olisi suunnitelmia huoneen varalle. Haluaisin maalata huoneen valkoisen seinän: ehkä violetilla. Ostaa uudet verhot, maton jne. mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi.. lisää postauksia sisustuksen suhteen siis tulossa :)

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja mäkin olen vasta havahtunut siihen, että tuolla Cirafillahan on tuo IHANA pingviini :)

    VastaaPoista
  2. Ihana huone! :) Kattelin just viime viikolla Prismassa, että siellä on kaikkee ihanaa lastenhuoneeseen. Joitakin sisustustarrojakin siellä oli, mutta meillä on tapetit enkä tiiä pysyykö niissä nuo tarrat. :/ Kattelin tuota samaa pituusmittaakin ja niitä lakanoita. :D

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää, täälläkin odotellaan innolla että pääsee sisustelemaan lastenhuonetta, kun kuukauden päästä muutetaan! Ihania kyllä nuo sisustustarrat, pitääpäs itsekin metsästää jostain :)

    VastaaPoista