torstai 14. helmikuuta 2013

Nuppu ja Pikku- Nöpö

Pitkän blogihiljaisuuden jälkeen yritän herätellä henkiin tätä blogia. Syksyllä innostus kirjoittamiseen lopahti tyystin, joten kirjoittelu vain jäi kokonaan. Nyt toivon että kevät toisikin hieman uutta innostusta kirjoittamiseen ja saisin aina silloin tällöin rustailtua jotakin tännekin blogimaailmaan. 

Aika on hurahtanut hirmuista vauhtia eteenpäin ja huomaankin että pienestä Nuppu tytöstä onkin kasvanut jo iso pieni tyttö. Kävelemään opittiin joulukuussa juuri ennen joulua (1v2kk) ja nyt kävely alkaakin pikkuhiljaa muuttua vauhdikkaamaksi ja välillä jo yritellään ottaa juoksuaskelia. Ja mikä ihaninta, kävely ulkonakin jo onnistuu ja ulkona oleminenhan on Nupun mielestä aivan ihanaa, varsinkin pulkkakyyti. Vauhti tuo mukanaan vaarallisia tilanteita, varsinkin kiipeilyn suhteen, mutta jospa tästä uhmakkaasta, uhkarohkeasta, innostuneesta ikäkaudesta selvittäisiin ilman suurempia kumpsuja. 

Puhetta Nupulta tulee jo paljon. Meillä on puhuttu T-kieltä jo jonkin aikaa: täiti=äiti, titi=isi, tittu=tutti, täti. Tuntuu että monien sanojen eteen ilmestyy jostakin T, mutta myös painokkaasti tulee Ei, mummo, kisu, hauva, pupu jne. Ja muutaman kerran myös muutamia kahden sanan lauseitakin jo tullut: en tuu, ei oo, täiti ei, titi ei .. ja tosiaankin tuo ei tuntuu olevan sellainen sana joka tosiaan on opittu :)

Minä olen aina haaveillut että saisin useamman lapsen pienillä ikäeroilla, jotta heistä olisi seuraa toisilleen ja mikäli kaikki nyt menee niin kuin pitää niin meidän pienestä Nupusta tulee isosisko elokuussa <3
Tällä hetkellä viikkoja 12+1 ja helppo ei tämäkään raskaus ole pahoinvoinnin suhteen. Oksennettu nimittäin on jo joulukuun lopusta lähtien ja elämä/ajatukset pyörii ruoan ympärillä, kun mietin mitä uskallan milloinkin syödä. Mutta onneksi tämä paha olo on jo koettu kertaalleen ja tieto siitä että se joskus tulee loppumaan, hieman helpottaa ja varsinkin se millä ihanuudella tämä sitten mahdollisesti palkitaan! 

Ihanaista ystävänpäivää kaikille! kertoilkaahan mitä teille kuuluu :) 


8 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Me odotetaan näköjään taas samaan aikaan, meille syntyy heinäkuussa! Jännää! Olisi kiva lukea taas sun odotuksesta.

    VastaaPoista
  2. tosi kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa! :) ja paljon onnea uudesta raskaudesta! toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti! :)

    VastaaPoista
  3. Oooooh, onneksi olkoon!!! :D
    Ihania uutisia ja vielä ystävänpäivänä. <3

    VastaaPoista
  4. Ohho, hirmuisesti onnea uudesta raskaudesta! Ja pahoittelut pahoinvoinnista. :(

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea raskaudesta!
    Voi kun nuppukin on jo iso :) Meidän pimu on nyt 1v 1kk ja juuri oppinut kävelemään, muuatmia sanoja (äiti, kiitti, tissi) puhuu, mutta lörpöttelee paljon omia sanojaan :)

    VastaaPoista
  6. Onnittelut raskaudesta! :) Toivottavasti se pahoinvointi menee pian ohi ja pääset nauttimaan raskausajasta!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille onnitteluista! <3 Onpa mahtavaa nähdä että tänne on käynyt jättämässä kommenttia samat tutut henkilöt, ihanaa!

    Anna: isosti onnea myös siulle raskaudesta, onpa hauska tosiaan et odotetaan taas yhtä aikaa!:) Yritän kyllä kovasti kirjoittaa tänne raskaudesta, sillä muuten taitaa käydä niin ettei mitään jää tästä raskaudesta muistiin :)

    VastaaPoista