tiistai 26. helmikuuta 2013

Lastensänky

Meidän Nuppunen se päätti sitten viikonloppuna kiivetä itse omaan pinnasänkyynsä ja meinasi vielä tulla sieltä itse poiskin: päädyn kautta! Onneksi kerkesin napata pienen kiipeilijä hirmun kiinni ennen kuin mitään kerkesi sattua. Näinpä ollen meille sitten muutti uusi sänky: jatkettava lastensänky.

Kylläpä tuntui haikealta kasata pinnasänky pois, mutta kun näin miten riemuissaan tyttömme uudesta sängystä oli niin päätös tuntui oikealta ja hyvinpä on nukuttanutkin. Asetimme sängyn seinän ja meidän sängyn väliin, joten Nuppunen ei pääse mitenkään putoamaan sieltä. Tosin yöllä kyllä nopeasti kiipeää meidän sänkyymme nukkumaan, mikäli herää ja äiti-isi ikävä pääsee yllättämään. Toisaalta tämä vaihto on varmaan ihan hyväkin tehdä nyt, sillä syksyllähän pinnasängyllekin onkin uusi tarvitsija, mikäli kaikki vaan tulee tämän raskauden osalta menemään hyvin.

Missäs iässä teidän muruset ovat muuttaneet pinnasängystä pois? tai missä vaiheessa meinasitte vaihtaa isompaan sänkyyn?

Huomenna täällä poksutaan 14+0 ja ensi viikolla pääsee taas pyörähtämään neuvolassa. Nöpön sydänäänetkin ovat ruvenneet kotidopplerilla kuulumaan, joten pientä junaa on saanut kotonakin kuunnella.

Pahoinvoinnin lisäksi minulle iski ihan hirmuinen räkätauti toissaviikolla, joka lopulta äityi keuhkokuumeeksi ja vei voimat aivan loppuun, onneksi lääkekuuri sai olon helpottumaan ja nyt aletaan olla jo hyvin terveiden kirjoissa. Painohan tuo on laskenut taas entisestään uudesta vuodesta painoa lähteny -12kg, joten vähän mietityttää että mitenkä tuo pikkuinen tuolla masussa saa riittävästi ravintoa, mutta kyllähän nuo neuvolassa ovat sanoneet että se oman osansa sieltä ottaa. Onkos teillä muilla odottavilla minkälaista pahoinvointia?

2 kommenttia:

 1. Mukava lukea taas kuulumisiasi :) Ja lämpimät onnittelut uudesta raskaudesta!

  Meillä nukutaan edelleen pinnasängyssä ja vielä ei olla suunniteltu tavalliseen sänkyyn siirtymistä. Vielä kuitenkin mahtuu hyvin ja tuntuu viihtyvän. Ja eipähän ainakaan pääse karkuun, mikä on meidän touhottajan kohdalla vain hyvä asia ja erityistä plussaa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Täällä toivotaan myös teille kovasti plussaa! <3

  Vielähän sitä kerkeää, myöhän varmaan aika aikaisessa taidettiin ollakin tuossa tavan sänkyyn siirtymisessä... ja jos ei tosiaan kiipele pinnasängystä pois ja viihtyy niin varmaan meilläkin vielä siellä nukuttaisiin.
  Meidän pinnasänky oli muuten malliltaan hieman pienempi kuin nykyisin normaalit pinnasängyt, joten en tiedä liekö sen takia meidän neiti ei siellä viihtynyt. Mutta nyt meillä nukutaan ihan mielettömän hyvin, ja nukahdetaan iltaisin, kun aiemmin nukkumaan käyminen on ollu ihan kamalaa tappelua!

  VastaaPoista