tiistai 27. maaliskuuta 2012

Buzzausta

Ja niinpä siinä kävi että minäkin hurahdin buzzaamiseen. Useammassa blogissa olin jo lukenut mitä buzzaaminen on ja miettinyt että pitäisikö minunkin. Niin se vain jäi kokeilematta, kunnes nyt sitten päätin vihdoin kokeilla! Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä että saan kutsuja erilaisiin kampanjoihin, joissa pääsen kokeilemaan/testaamaan erilaisia tuotteita. Tarkoituksena on myös jakaa tietoa tuotteesta tuttaville/ystäville.

Minua onnisti jo heti alkuun ja pääsinkin testaamaan lipton pyramiditeepusseja. Sain kotiin kuusi pakettia lipton teepakkauksia, kolmea eri makua: forest fruit, mandarin orange ja earl grey tea. Näistä minun lempparikseni on muodostunut erityisesti forest fruit! tuoksu ja maku on mitä ihanin ja sitä onkin pakko aamupalan yhteydessä nauttia! Tänä aamuna myös Nuppusta kiinnosti kovasti aamupalapöydässä kyseinen teepussi ja tämä mamma joutuikin melko nopeasti nappaamaan teepussit kauemmas.. Saimme neuvolasta luvan, että tuettuna voi istua jo pieniä hetkiä syöttötuolissa, joten täällä joutuukin äiti opettelemaan että ruokapöydän päätyyn ei ole enää syytä jättää mitään mihin pienet kätöset saattaisivat yltää..

4 kommenttia:

  1. Hahaa. Täällä ollaan samassa kampanjassa mukana :D Miun eka Buzzaus ja hieman tahmeasti oon saanu kellekään markkinoitua kun ollu vaan kotosalla. Miä tykkään siitä vihreestä todella paljon!

    VastaaPoista
  2. :) mie en taas osaa ollenkaan juoda vihreetä teetä, mut onneks sisko tykkää! :)

    VastaaPoista
  3. Vihreä uppoaa tännekin! On muuten jännää, että tee mukamas maistuu paljon paremmalta tuollaisesta pyramidipussista liuotettuna kuin sellaisesta tavallisesta pussista. Voi toki olla ihan harhaluuloakin :)

    VastaaPoista
  4. Täh täh...mikä ihmeen buzzaaminen.
    Tää tuli toivottamaan teille oikein rentouttavaa matkaa! Tässä nyt vauvan kanssa muutamassa maassa reissanneena voin sanoa, että kantoreppu on ihan MUST hankinta :) Mikäli kantajan selkä vaan kestää. Ja helposti taitettavat, kevyet rattaat on toinen.

    VastaaPoista