keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Hedelmäpussi vauvalle

Taisin Espanja-postauksessa jo kertoakin että tuli ostettua meidän Nupulle hedelmäpussi, johon saa laitettua hedelmän vauvalle syötäväksi niin ettei tarvitse pelätä että vauva saa hedelmästä liian ison palan puraistua. Reissussa Nuppu ei oikein jaksanut kiinnostua pussista, eikä vielä kotonakaan, joten arvelin että koko pussi oli ihan hukkaostos. Nyt pitkästä aikaa päätin taas kokeilla pussia, kun päärynä oli niin liukas ettei kunnolla pysynyt Nupulla käsissä ja nytpä neiti sitä innoissaan rupesi imeskelemään/pureskelemaan. Pitääkin jatkossa ottaa tuota pussia enemmän käyttöön. Meidän neiti kyllä saa hyvin syötyä esim. kurkkua itsekin, mutta varovainen pitää olla, sillä herkkään lähtee kurkustakin liian iso palanen. Onko teillä muilla näitä hedelmäpusseja käytössä?


Minä olen taas ollut melkoisen laiska/kiireinen postailemaan tänne blogiin, ideoita on aina mielessä että mistä pitäisi postata, mutta tää äitiys näköjään vie muistin, kun sitten kun istun kirjoittamaan unohtuu kaikki ideat.
Mistä te haluaisitte että kirjoittaisin??

2 kommenttia:

  1. Minä olen miettinyt tuon ostoa, nyt poika vetää kyllä kaikki omenasta lähtien lohkoina. Melko isojakin paloja saa haukattua, mutta ei kyllä yritä niitä niellä vaan muljuttelee suussa ja kylvää paloja sitten ympäriinsä :D Vielä ei ole vahinkoja sattunut (tukehtumisia tai muuta). Mutta olisihan tuo verkkopussi kätevä, omenakin menee niin nopeasti liukkaaksi pikku käsissä :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on vastaavanlainen verkkopussi. Vei oman aikansa, että tyttö hoksasi sen idean. Alkuun suuhun päätyi vain käsikahva, mutta nyt sitä jo maiskutellaan tottuneesti. Tuon meidän ruokasuodattimen ohjeissa oli, että pussiin sopii hedelmien ja vihannesten ohella hyvin laitettavaksi myös leipää tai juustoa... eli varmasti ihan mitä vain!

    VastaaPoista