maanantai 24. syyskuuta 2012

Remonttisuunnitelmia

Pitkään ei Nuppu kerkeä omasta uudesta maalatusta huoneestaan nauttia, sillä meillä on edessä muutto.. ja näin ollen minä pääsen aloittamaan lastenhuoneen suunnittelun aivan kokonaan alusta.. Muutamme ensi keväänä siis omakotitaloon, jossa tehdään talven aikana ennen muuttoa täysremontti lattiasta kattoon. Ihana on päästä suunnittelemaan kaikkea uutta, mutta toisaalta on myös haikeaa luopua nykyisestä rakkaasta kodistamme. 

Onneksi remontin suunnitteluun on meillä hyvin aikaa, mutta luulen että nämäkin kuukaudet tulevat kulumaan todella nopeasti. Valinnanvaraa kun on niin paljon ja huoneita mitä suunnitella, varmaan huomaan jossakin vaiheessa että remontti alkaakin jo liian nopeasti. Luulen että meidän uuteen kotiimme tulee paljon vaaleita pintoja, maalaisromanttista tunnelmaa, mutta myös joitakin modernimpia piirteitäkin.. 

Nupun huoneeseen olen ajatellut että haluan sekä tapettia että maalia, mutta boordeja vierastan jostakin syystä kovasti, eli sellaista ei meille varmaankaan tule. Toisaalta seinätarrat tai joku seinämaalaus voisi olla kivakin vaikkapa tapetin asemasta.. Sisustusblogeissa olen törmännyt moniin ihaniin lastenhuoneisiin, ja ehdottomasti mieleenpainuvimman pienen tytön huoneen olen nähnyt kaunis pieni elämä blogissa. Mielestäni kyseisen blogistin koti on muutenkin todella kauniilla tavalla sisustettu ja toivoisimpa että minunkin kotini joskus samantyyliseltä näyttäisi. 

Tapeteista olen kovasti ihastunut tähän Millie & Boris tapettiin (kuva www.lastenhuone.fi sivulta)


Sekä tähän Esta for Kidsin vaaleanpuna-beige raidalliseen Jimbo tapettiin (kuva www.pikkukenguru.fi sivulta



Mieheni ei vaan niin välitä tuosta raidallisesta tapetista, mutta onneksi tapettivaihtoehtoja löytyy vaikka millä mitalla näiden kahden tapetinkin lisäksi. Ja onneksi miehelläni kuitenkin on hyvin samanlainen maku kuin minulle, lukuunottamatta sitä että hän ei oikein vaaleanpunaisesta pidä.. 

Jos saisitte remontoida lastenhuoneen kokonaan mieleiseksenne lattiasta kattoon minkälainen siitä tulisi? Erilaisia ideoita otetaan mielellään vastaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti