perjantai 14. syyskuuta 2012

Välikausihaalari syksyyn

Viime keväänä sain ystävältäni välikausihaalarin lainaan, mutta sen käyttö jäi jostakin syystä vähäiseksi. Jotenkin ajattelin nyt myös syksyllä että tulemme toimeen ilman välikausihaalaria ja siirrymme suoraan toppapukuihin, mutta nyt kylmenevien ilmojen myötä huomasin että välikausihaalari on aika ehdoton juttu. Niinpä minunkin piti siis lähteä ostoksille, sillä keväällä lainassa ollut puku jouduttiin palauttamaan ja voihan se olla että koon 74 puku ei olisi välttämättä pitkään enää sopinutkaan..

Shoppaillessani huomasin että kaikki vaatekaupat oli jo täynnä toppapukuja, joten olin siis armottoman myöhässä? Tätä en kyllä tajua, sillä minulle ei olisi tullut mieleenkään ostaa välikausihaalaria heinäkuun helteillä ja luulin etten nyttenkään ollut myöhässä sillä ostoksilla kävin parisen viikkoa sitten. Mutta ei välikausipukuja oikein missään...?!?! Jos edellisten kesien mukaisesti helteet olisivat jatkuneet pitkälle elokuun loppuun, olisin nähtävästi ollut vielä myöhäisemmässä..

Onneksi jotakin silti löytyi, nimittäin Name It:ltä :) (kuva lainattu täältä)



Meidän pieni Nuppu on nyt tämän ihanuuden omistaja ja voin sanoa että istuu erittäin kauniisti päälle ja vaikuttaa myös melkoisen laadukkaalta. Erityisesti ihastuin tässä puvussa siihen että se on softshell puku, sekä myös veden ja tuulenpitävä. Itsellä kun muutama softshell puku löytyy niin tiedän että se on lämmintä materiaalia ja nyt viileämpinä päivinä olen huomannut että ei ollut turha ostos. Tämä puku menee varmasti myös pienillä pakkasilla fleecepuvun kanssa. Nyt siis vain pitää toivoa että tämä koko mahtuisi vielä ensi keväänäkin (80cm), mutta se saattaapi olla turha toivo, vaikka reiluutta puvussa löytyy sen verran että esim. hihoja olen hieman kääntänyt kuten myös lahkeet on reilut, mutta sen näkee ensi keväänä.

Minkäslaisia pukuja te ootte löytäny teidän lapsille?? laittakaapas linkkejä kuviin tai blogikirjoituksiin :)

Ja ihanaa perjantaita teille kaikille, tänään lähdetäänkin Nuppusen kanssa muskariin!


12 kommenttia:

  1. Meillä on syksylle ja keväälle itse kaavoitettu ja mummon ompelema vuoritettu fleecehaalari. Sillä mennään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! <3 Itse tehdyt vaatteet on niin parhaita ja uniikkeja :)

      Poista
  2. Mua niin ottaa päähän, kun toppahaalari pitää ostaa jo elokuussa ja välikausihaalari kesällä, jos aikoo jotain saada. Vaikka nuo välikausihaalareiden myyntiaika taitaa kyllä olla kevättalvella, mutta meille on aina ostettu syksyllä, kun yleensä se edellinen on mahtunut vielä kevään. Mutta oon kans aina armottoman myöhässä, toppahaalarikin pitää ostaa yleensä sitten se, mikä löytyy, kun ei enää oo kokoja. Musta on ihan tyhmää. En minä osaa kesällä ajatella talviasioita!

    Ihanan haalarin kyllä löysit. Meillä menee hyvin tälle nuoremmalle isomman vanhat, kun on molemmat syntyny joulukuussa ja näyttää kasvavan samaa tahtia. Onneks ei siis tarvi ostella ku yhdet ulkokamppeet, on ne sen verran hintavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et en oo ainut myöhästelijä :) mut sainpas opetuksen, tosin voi olla että opetuksesta huolimatta tulen päivittelemään samaa asiaa vuodesta toiseen aina uudelleen.. :)

      Poista
  3. Tosi suloinen haalari!!
    Mä metsästin Tyypille viime keväänä vk-haalarin fb-kirppikseltä. :) Toivon, että se mahtuu vielä tän syksyn (on koko 68 ja Tyyppi nyt 73,2 cm) ja ainakin vielä on ihan reilun kokoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin selasin fb kirppikset läpi, mutta aina se mieluinen oli kerennyt jo mennä, joten niinpä sitten piti uusi ostaa.. nuo koko jutut on niin hankalia kyllä ennustaa ja kun vaatteissakin osa on reilumpaa mitoitusta kuin toiset :/ toivottavasti teijän haalari vielä sopii tän syksyn! :)

      Poista
  4. mä ostin keväällä kappahlin punaisen vk-haalarin koossa 80 ja sama on käytössä nytkin. haluaisin kyllä jonkun ihanan popin pinkin tms. haalarin, mut ehkäpä sitte ens keväänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KappAhlin puvuista oon kuullu tosi monilta kyl kehuja et on hinta-laatusuhde paikallaan :)

      Lähti muuten taas kiertoon ne siun toppahaalarit jotka miulle myit :) olivat kyllä viime talvena ihan parhaat! <3

      Poista
  5. Siis näinhän se menee että välikausi myydään jo keväällä ja alet sitten kesällä. Syksyksi harvalle merkille tulee välikausimallistoja ollenkaan kun sitä toppaa myydään jo elokuusta. Aloittelevan äidin ongelmia on siis se että pitäisi osata ennakoida muttei ymmärrä ;D.

    Meillä jo melkein 2-vuoden kokemuksella seuraavaksi mietitään jo talvea 2013-2014, luonnollisesti edeltävät kaudet on jo järjestyksessä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, toivottavasti miekin opin joskus ennakoimaan :) hurjaa kyllä ois ostaa nyt jo Lotalle puku seuraavaa talvea varten, ei olisi mitään hajua mitä kokoa pitäisi ostaa :)

      Poista
  6. Me käytettiin keväällä "kevytvanupukua" tai sitten vain collegehousut + vanutakki-yhdistelmää. Niinpä en osannut minäkään kaivata syksyksi välikausihaalaria, vaan ostin kesällä alesta vanuhaalarin (ulkopinta velouria). Nyt, kun lapsi liikkuu ja möyrii jo enemmän maassa, olisi kosteussulku kyllä hyvä, mutta kun tuo puku tuli jo hommattua, niin ulkoilemaan lähtiessä laitan vaan (vuorettomat) kuravaatteet siihen päälle. Vaikka huomasin puutoksen (?) vaatevalikoimassamme, niin enpä ostanut valikausihaalaria, vaikka niitä oli kirpparilla järkevään hintaan tarjolla useampiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kans kevytvanupuku käytössä keväällä, kun en oikein tuota välikausihaalaria osannut käyttää, jotenkin tuntui vanupuku enemmän tuommosen ihan pienen puvulta ja sit kun oltiin siellä Espanjassa reissussa kun Suomessa oli sellaiset kelit että välikausihaalaria olisi voinut käyttää..

      Poista