torstai 14. maaliskuuta 2013

Sairastelua

No niinpä siinä sitten kävi, että ei ollut meidän taudit vielä ohitse viime kirjoituksen jälkeen. Heti seuraavana viikonloppuna meidän Nuppuun nousi kuume ja hirmuinen yskä ja seuraavalla viikolla tauti paheni myös minun osaltani ihan kamalaksi kuumeeksi. Molemmat kävimme lääkärissä ja mitään ei löytynyt, joten liekö sitten influenssaa,sen verran sitkeä tauti oli eikä se vieläkään ole täysin ohitse...

Tänä vuonna meidän perheessä ei kukaan ottanut influenssarokotetta. En edes minä, vaikka yleensä olen sen astman takia ottanut. Ja nyt tällä hetkellä tiedän niin, että sen tulen ensi syksynä ottamaan, niin itselleni kuin myös Nupulle. En nimittäin muista milloin viimeksi olisin ollut niin sairas kuin nyt. Minuun tauti iski varmaan pahempana sen vuoksi kun vastustuskyky on alentunut varmaan melkoisen lailla tämän pahoinvoinnin aiheuttaman vähäruokaisuuden vuoksi. Ja tietysti raskaus itsessään jo estää monien tautia helpottavien lääkkeiden käytön.

Lääkäri onneksi antoi luvan nenäsumutteen väliaikaiseen käyttöön, joten nasolin oli kyllä iso apu nukkumisen kannalta. Aiemmin olen itselleni käyttänyt monenlaista keittosuolasumutetta enkä ole niistä kovin apua saanut nenän tukkoisuuteen, mutta nyt löysin kyllä ehdottomasti parhaan, joka oikeasti myös aukaisee nenää: Humidose! Suosittelen kokeilemaan, mikäli raskausaikana flunssa iskee.

Mites teillä on taudeista tänä talvena selvitty?

1 kommentti:

  1. Meillä oli miehen kanssa kuuden viikon flunssa, ah! Ja sen kaverina kaksi kertaa oksennustauti, uujee! Lapsi on selvinnyt pelkällä vähäisellä nuhalla/yskällä ja yhdellä yrjöllä. Että jospa tässä jo olisi tämän kevään taudit?! Toivottavasti teilläkin on taudit jo ohi!

    VastaaPoista