tiistai 22. marraskuuta 2011

Venla, Siiri, Emma, Tiia, Nella....?

Arvannette otsikosta varmaan että meillä on kohta ristiäiset :) 3.12 on se suuri päivä, jolloin Nuppu saa nimen. Vai lieneekö nimeksi tuleekin Nuppu? Kovasti on perhe ja ystävät miettinet, minkä nimiseltä meidän tyttömme näyttää ja pohdintoja on tullut useita. Otsikossa ne, joita viime aikoina on arvailtu. Meillähän on nimi ollut jo valmiina raskausviikosta 12 asti ja tyttö on kyllä nimensä näköinen. Kiinnostaisi kyllä kuulla teidänkin arvailuja tai pohdintoja minkänäköinen tyttö on, joten kommentteja kehiin :)


Viimeisimmästä blogikirjoituksesta onkin jo aikaa 10 päivää, hurjaa!! Onkohan minun blogissani ollut vielä koskaan näin pitkää kirjoitustaukoa? Aika vain menee hurjan nopeasti tyttösen kanssa kotona ja varsinkin kun nyt on tullut mietittyä ja järjesteltyä ristiäisiä sekä nythän niitä rotinavieraita vasta on käynytkin.

Ristiäisiä varten on leivottu ja koristeltu pikkuleipiä, etsitty koristetta kakun päälle, etsitty kastepöytään oikeannäköistä kukkakoristetta sekä mallia ristiäiskakulle jne. Niin ja pitihän ne kortitkin tehdä. Tässäpä kuvaa kortista, jotka hyvin nopeasti tuli tehtyä. Olen kyllä ihan tyytyväinen.


Onneksi leipomisen ja ruoanlaiton suhteen minulla on suuret apujoukot, joten kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Anoppi ja äitini tekee ruoat, sekä pikkuleipiä ja siskoni taiteilee kakut. Kakun suhteen toiveissa olisi loihtia muutamaa erilaista juustokakkua ja sitten mahdollisesti joku tällainen ihanuus: Harmi kun asumme niin pienellä paikkakunnalla ja kaukana isommista kaupungeista, että esim. suoraan tuolta kakkuhelmesträ emme pysty kakkua tilaamaan. Mutta onneksi minulla on taitava sisko, joka varmaan jotakin ihanaa pystyy loihtimaan :) Kertokaahan minkälaisia kakkuja teillä on ollut. Mahdollisia täyte-ehdotuksia ja reseptejä otetaan vastaan. Saa laittaa kommenttikenttään tai lähettää sähköpostilla :) Kiitollisina täällä vinkkejä otetaan, sillä en vielä tiedä että minkälaiset kakut haluan. Tosin kohtahan se pitäisi varmaan ruveta tietämään, sillä ristiäiset lähestyy uhkaavasti, ei enää kahtakaan viikkoa!

Kukat kävin tänään tilaamassa sekä kastepöytään että ruoka/kahvipöytään. Kahvipöytään tulee korkeampi asetelma lasimaljaan, johon tulee gerberoita ja joko prinsessaliljaa tai eustomaa. Samoja kukkia tulee sitten myös kastepöytään, tosin tuon ultima thulen lasimaljan ympärille tehdään kranssi tähän tyyliin Toivottavasti ovat yhtä kauniita myös sitten pöydässä kuin mitä minun ajatuksissani :)

niin ja vihdoin nyt vastasin teille kestovaippailupostaukseen kirjoittaneille tuohon kommenttiosioon :)

11 kommenttia:

  1. Kuvan perusteella Venla sopisi teidän nupulle nimeksi. Tai sitten joku kolmitavuinen, vaikkapa Aleksandra :)
    Meinaatko kertoa nimen blogissa? Kiinnostaisi kyllä tietää, mikä nimi on ollut pitkään mielessä ja pääsee käyttöön :)

    VastaaPoista
  2. Amanda? :)
    meillä oli ihan perusprinsessakakku v.punaisella marsipaanilla ristiäiskakkuna :) ite en henk.koht. välitä kermakakuista ja kesällä suklaakakkukaan ei ollu kovin hyvä vaihtoehto..

    VastaaPoista
  3. En kyllä osaa vyhtään veikata nimeä.. :) Kerrotko nimeä täällä? Pelkkää etunimeä siis:)

    Vaikka kaiken muun olenkin jo tulevalle/tuleville lapsille valmiiksi suunnitellut, niin en kuitenkaan vielä ristiäisiä!:O Täytyy varmaan käydä miettimään... :D
    Mutta kaverin pojalla oli 1vee kakkuna pätkis-täytteinen ja oli ihan huippu hyvää! Samanlaisen (siis täytteen) aattelin haluta omaan yo-kakkuun keväällä:)

    VastaaPoista
  4. Oi, niin suloinen pieni neiti! :) Tässäpä joitain nimiä, jotka tulivat mieleen tytön kuvaa katsoessa: Meeri, Iiris, Matilda, Veera, Ronja, Helmi, Lilja... Minäkin olisin tietysti utelias kuulemaan minkä nimen hän on saanut jo alkuraskauden aikana ;)

    VastaaPoista
  5. Miulle tuli ekana mieleen joku A:lla alkava, Amanda, Alina, Alisa tai Amalia ym. Tosi nätti kortti, jaksaisimpa itsekin sitten askarrella :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja veikkauksia :) saa nähdä osuuko mikään niistä oikein.. Kakun päälle on tulossa koriste, jossa nimi ja siitä varmasti kuva tänne tulee, joten siinä sen aion paljastaa. Vähän ajattelin, että kuva on mahdollisesti näytillä vain parin päivän ajan, joten kannattaa seurailla blogia ristiäisten jälkeisinä päivinä ;)

    Jenni: miekään en yhtään tykkää kermakakuista, joten joko marsipaani kuorrutteinen tai sokerimassakuorrutteinen kakku on meille tulossa :)

    Jessika: Pätkis-täytteinen kakku kuulostaa ihanalta. mitäkä sellaiseen täytteeseen tulee, olisikos mahdollista saada reseptiä?

    VastaaPoista
  7. Suloinen tyttö!! Mulle tuli ekana mieleen Lotta ja Linnea :)
    Meillä oli ristiäisissä mango-juustokakku, suosittelen, oli kaikkien mieleen!

    VastaaPoista
  8. Suloinen tyttö! Jade sopisi kuin nenä päähän tälle prinsessalle :)

    VastaaPoista
  9. mun blogissa on sulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  10. Emma Amanda, Helmi Aurora, Senni Sara Sofia, Jasmiina... Eniten näyttää Emma Amandalta :D. Mihin tahansa nimeen olettekaan päätyneet niin taatusti on kaunis ja juuri se oikea nimi!

    Ihania, pienen tytön ensimmäisiä juhlia teille kaikille!

    VastaaPoista
  11. ihana kortti!
    pikkuisenne näyttää jotenkin Millalta tai Emmalta ;)

    VastaaPoista