lauantai 17. joulukuuta 2011

Äidin iso pieni tyttö

Meidän neiti tulee ensi viikolla 2kk ja silloin meillä on myös neuvola. 6viikon ikäisenä meidän neidillä oli mittaa 56cm ja voin jo arvata että pituuskasvua on tullut hurjasti kun ensi viikolla seuraavan kerran mitataan. Kasvun vauhdin näkee erityisesti vaatteista. Vaatekokona menee bodyissa 62, mutta nekin alkavat jo pikkuhiljaa jäämään pieniksi ainakin pituudensa puolesta. Tämä johtunee osittain myös kestovaippojen käytöstä. Monet lempibodyt ovat jo jääneet pieniksi ja moni jäämässä, harmittaa ja kovasti, mutta onneksi tähän ongelmaan löysin ratkaisun ainakin pieneksi hetkeksi: Bodyn jatkopalat! tällaiset tipahtivat eilen postilaatikkoon ja pääsivätkin heti käyttöön ja ovatpa oikeasti kätevät, suosittelen ostamaan tai vaikkapa tekemään, sillä eivät tosiaankaan ole varmasti vaikeita tehdä. Nyt kun minulla vielä malli on niin taidanpa itsekin kokeilla näiden tekemistä :)


Onneksi ihanille vaatteille löytyy jo käyttäjä kun ne Nupulle jäävät pieniksi, sillä pieni serkku ottaa mielellään vaatteita vastaan. Nupusta tulikin kertaheitolla iso tyttö, kun serkku syntyi. Kylläpä oikeasti kuukausi on paljon kun vauvoja vertaa. Nuppu näyttää serkun rinnalla jo ihan isolta tytöltä vaikka onkin vielä itsekin pieni! ja äidistä tuntuu niin hurjalta nähdä tuo kasvu! Ihan itkettää, niin hupsua kuin se onkin!

Nuppu jaksaa jo kovasti seurustella ja katsella leluja. Erityisesti hymynaama helistin ja leikkimatto ovat ihania ja leluille jutellaan jo kovasti. Nuppu myös jo kovasti yrittää käänty mahalleen, saa nähdä milloinka pääsee kääntymään, oli nimittäin jo aika lähellä kun keskiviikkona lattialla erästä lelua tavoitteli. Nuppu myös tykkää kovasti kuunnella kun äiti laulaa erilaisia laululeikkejä eli muskariin on varmaan ilmoittauduttava heti alkuvuodesta :) saa nähdä tulisiko vauvauintiinkin mukaan lähdettyä jos vaan ryhmä täällä päin alkaa, harmi vain että vauvauinti on yleensä ollut kahdeksalta sunnuntaiaamuisin, joten saa nähdä raaskiiko Nuppua niin aikaisin herätellä kun tykkää nukkua kymmeneen aamuisin ja miten äiti jaksaa herätä jos öisin valvoskellaan.

7 kommenttia:

  1. meillä on kans noita jatkopaloja ja on kyllä käteviä! monet bodyt kun tuppaa oleen hihoista vielä sopivia, mut sit reisistä puristaa, niin noilla saa just sen verran lisää ettei purista :) näiden ansiosta meillä on käytössä vielä monta koon 62 bodya!

    VastaaPoista
  2. Meiltä löytyy myös yksi jatkopala, mutta meillä se on toistaiseksi turha, sillä meillä jää ensimmäisenä hihat lyhyeksi bodeista.. Pitkät taitaa olla meidän miehen kädet :)

    Sitä on muuten äärettömän vaikea tajuta kuinka nopeasti vauvakasvaa ja kuinka iso se jo nyt on kun sen vierellä on lähes 24/7. Pitäisi olla pienempi vertailukohde, et sen tosiaan ymmärtäis :)

    Vauvauintia ja muskaria olen minäkin miettinyt, pitäisi selvittää löytyykö täältä kotinurkilta sellaista sopivaa ryhmää johon vielä mahtuisi mukaan jajokaolisi inhimilliseen aikaan. Meillä tosin isin työvuot (kolmivuorotyö) ja talouden yksi auto tuo oman lisähaasteensa.

    VastaaPoista
  3. Miten minä en ole koskaan kuullutkaan tuollaisista bodyn jatkopaloista? Kuulostaa käteviltä, meilläkin kun aina bodyt alkavat reisistä ensimmäisenä kiristää. Mistä olet omasi tilannut?
    Minulla meni ensivuoden vauvauintiin ilmoittautuminen ohi suun, toivottavasti te vielä ehditte jos innokkuutta on. Vauvamuskariin ilmoittauduimme, nähtäväksi jää mahdummeko ryhmään mukaan, toivottavasti..

    VastaaPoista
  4. Jenni: Teijän neiti on kyl tosi sirpukka jos 62 koon vaatteita vielä mahtuu. Meillä nuo bodyn jatkopalat antaa kyl jonku verran lisäpituutta, mut en kyl ollenkaan usko et meijän tytölle nuo tuon koon bodyt enää 5kk iässä menee :)

    Anna: Taitaa sitten olla melko pitkät kädet :) Meillä onneksi on kaksi autoa niin ei estä tuota harrastelua, meillä oli vielä vuosi sitten vain yksi auto, mutta onneksi tuli hommattua toinen niin helpotti huomattavasti myös töissä käyntiä niin ei tarvitse aina sopia milloin kukakin autoa käyttää..

    Heemu: Mie tilasin nuo jatkopalat www.beboliina.fi verkkokaupasta, sieltä oli edullisin ostaa

    Toivotaan että mahdutaan noihin ryhmiin, meillä tosin ei ole vielä edes ollut ilmoituksia noista ryhmistä, joten sen puoleen ei pitäisi kyllä ryhmien täynnä olla. Yleensä täällä enemmän on ongelmana onko tarpeeksi lapsia että ryhmä voi alkaa...

    VastaaPoista
  5. Onko nuo bodyn jatkopalojen nepparit sellaiset että sopii kaikkiin yleisimpiin bodeihin? Justiinsa eilen katsoin beboliinan verkkokaupan sivuja ja juuri noita jatkopaloja, kun ne olisi meilläkin ihan tarpeelliset kestovaippojen kera.
    Itselläni on yksi kestovaippakauppa.com:sta saatu jatkopala ja sen nepparit ovat isompia ja eivät sovi meidän pojan bodeihin.

    -saara

    VastaaPoista
  6. Meilläkin oli tai vielä hetken on kaksi autoa, toinen huollossa ja toinen myynnissä. Minä päätin nuukana myydä oman autoni pois siksi aikaa kun olen kotona, säästän pienistä tuloistani hurjasti kun ei tarvitse maksaa autosta veroja, vakuutuksia ja muita tylsiä menoja, kun se kuitenkin pääasiassa seisoisi vain autokatoksessa.

    VastaaPoista
  7. Saara: Joo, kyllä nuo ainakin sopii. Joissakin bodeissa nuo nepparit on enemmän lähekkäin kuin tuossa jatkopalassa, mut se ei käytössä kyllä haittaa mitään, kun nuo nepparit kuitenkin käy vastakkain :)

    VastaaPoista