perjantai 17. helmikuuta 2012

Lasten oma radio

Vauva-lehdestä huomasin jokin aika sitten tekstin, jossa kerrottiin että netistä löytyy lasten oma radio jossa soitetaan lastenmusiikkia koko päivän ajan. Meninkin heti nettiin katsomaan sivua ja niinpä tuosta radiokanavasta tulikin meidän lempparikanava, jota kuunnellaan monta kertaa viikossa.

Kovin pitkää aikaa ei aina kerrallaan jaksa lastenlauluja kuunnella, mutta tuota kautta olen saanut todella monia lastenlauluja ja niiden sanoja mieleen jotka olivat jo unohtuneet. Aiemmin minulla tuli hyräiltyä Nupulle lastenlauluja ja sitten niihin tuli keksittyä omia sanoja, mutta nyt niitä pystyy jo laulamaan oikeilla sanoillakin.

Muutamia lempparilaulujakin on jo tullut. Nuppu tykkää erityisesti näistä:

- Pupu meni piiloon
- Humppaa, pumppaa kuningasjumppaa
- Metrolla mummolaan
- Myyry ja Miiru

Tuleeko teillä kotona laulettua ja mistä lauluista teidän lapset tykkää?

6 kommenttia:

  1. me ollaan vauvakerhossa laulettu/lorutettu tota metrolla mummolaan ja siihen on sellanen kiva leikkikin missä vauvaa mm. hypytetään sylissä, nostetaan ilmaan, lasketaan alas yms. janessa on aina ihan innoissaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun osaiski noita leikkejä! meillä kun ei alkanut vauvamuskaria nyt keväälle niin ollaan jääty noista kivoista leikeistä paitsi :( Mut ehkäpä syksyllä!

      Poista
  2. Mulla on sellanen Kukkuu kukkuu, pikku lanttu nukkuu...biisi, josta oon tykännyt ala-asteella ihan sikana ja sitä haluan laulaa sitten vauvallekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo muuten ikinä tuommoisesta laulusta kuullu, pitääpä etsiä ja kuunnella miten se menee :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, pitääpä alkaa tuota kuuntelemaan! Muutaman lastenlaulucd:n oon ostanut, kun tosiaan aina muistaa laulusta vähän ja sitten pitää keksiä ite loput :D

    VastaaPoista
  4. Juu minäki luin samaisen jutun ja ihan innostuin että päästään kuuntelemaan suomalaisia lastenlauluja netin kautta, -tosi hieno juttu näin ulkosuomalaisperheelle! Vielä ei olla kokeiltu mutta eiköhän se heti mene päälle kun kotio palataan täältä suomesta.

    VastaaPoista