keskiviikko 8. helmikuuta 2012

touhukas kikattelija

Nuppu on nyt 3,5kk ja kylläpä viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut paljon. Aiemmin Nuppu oli oikea sylityttö ja ei viihtynyt lainkaan lattialla vaan syli oli paras paikka katsella, nyt kuitenkin lattialla olevat lelut, leikkimatto jne ovat ruvenneet kiinnostamaan entistä enemmän. Yritystä liikkumiseen tulee jo kovasti ja meillä käännytäänkin jo masulleen ja pyöritään selällään ympyrää. Hirmuinen ähinä ja puhina aina välillä kuuluu lattialta kun pieni neiti kokeilee mihin kaikkeen itse pystyykään. Sylissä ollessa ei myöskään enää viihdytä vauva-asennoissa ja huuto on hirmuinen jos asento on yhtään liian vaakatasossa :)

Leikkimatolla ollessa tykätään erityisesti kikatella peilille


Helistimiä ja puruleluja on kiva pitää itse kädessä ja välillä vähän maistellakin. Reilun parin viikon ajan, meillä on osattu jo vaihtaa lelua kädestä toiseen.


Kirjatkin on mukavaa katseltavaa, erityisesti jos niissä on paljon värejä


Mutta erityisen kivaa on silloin kun pääsee leikkimään äidin kanssa. Piiloleikeille ja laululeikeille nauretaan kovaan ääneen samoin masuun päristelylle ja hassuille äänille :) Ja äidistä tämä kikatus ja aurinkoinen hymy on maailman ihaninta katsottavaa ja kuultavaa! Rakastan! <3

6 kommenttia:

  1. Oi joi, mistä nuo kaksi oikealla olevaa kukkuukirjaa on? Meillä on nuo vasemmalla olevat ja kovasti tykätään edelleen, mutta uudet on aina kivoja. :D

    Ihana pikkuneiti Nuppu on kyllä. Soma ku mikä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista <3

      Paikallisesta kirjakaupasta ostin, oli tarjouksessa 4,90, mie ostin 4 erilaista :) Sinne siis ostoksille!

      Poista
  2. Voi mikä ihana tyttö :). Tuo oli kyllä ihana vaihe kun lapsi alkoi viihtyä lattialla ja kiinnostumaan ympäristöstään enemmän... Niiiisk, syvä huokaus, nyt meillä mennään jatkuvalla touhotuksella koko päivä (niin kuin teilläkin vuoden päästä kun ollaan saman ikäisiä kuin meillä nyt). Melkein sain vauvakuumeen näistä kuvista :D. Harmi kun nuo on pieniä niin lyhyen aikaa vaikka ihaniahan ne on aina omat lapset.

    VastaaPoista
  3. Meillä on kans opittu nauramaan ja välillä tulee melkein kunnon röhönaurut :) Vielä Veetillä ei ole mitään haluja minkään sortin kääntymiseen mihinkään suuntaan :D Eikä kyllä lelutkaan niin kovin kiinnosta vielä, meillä on nyt jonkinlainen "tutustun sylistä käsin maailmaan"-vaihe :) Eli Veeti viihtyy paljon sylissä eikä niinkään lattialla. Ja meilläkin oma kuva on iso hitti! Pojalla periaatteessa pysyy tavarat kädessä ja kovin tarraa aina sormista kiinni, mutta ne ei vielä niin kiinnosta. Ja iskän sormea on kivempi jäytää kuin puruleluja :P

    VastaaPoista
  4. Suloinen tyttö! Meidänkin 3kk poika on nyt vähitellen alkanut ymmärtää, että käsillä voi heilutella leikkimaton kaaressa olevia leluja. Siinäpä vasta ihmeteltävää riittää ja hyvin viihtyy itsekseen :)

    VastaaPoista
  5. Niin on kuin omasta kynästä. Ihanaa kun mein muruset kehittyy samaa tahtia,saa vertailla <3<3. Tää tuleva nupun brittisulhanen täällä kikattelee kans kaikelle mahdolliselle. Aamulla levitin rasvaa sen poskiin niin sekin oli tosi hauskaa :D Hahaha... maailman ihanin ääni <3 <3.

    VastaaPoista