tiistai 22. toukokuuta 2012

Haaste: Hyvää mieltä

Jii heitti minua haasteella, jossa tarkoitus on listata hyvää mieltä tuottavia asioita (10kpl) satunnaisessa järjestyksessä. Sen jälkeen haaste pitää pistää viidelle eteenpäin! Kiitokset haasteesta, otan sen vastaan ja nyt vihdoin vastailen omat hyvää mieltä tuottavat asiat :)


1. Perhe
Oma rakas perheeni niin Nuppu, mieheni kuin myös omat vanhempani, sisarukseni ja heidän perheensä. He kaikki ovat minulle niin tärkeitä, että on vaikea kuvitella elämää ilman ketään heistä! 


2. Matkailu
Minusta on ihana matkustaa uusiin paikkoihin ja nauttia erilaisista kulttuureista, luonnosta jne. 


3. Oman kodin sisustaminen
Oman kodin laittaminen on ihanaa! Erityisen hyvälle mielelle tulen kun saan kotiin jotakin uutta esim. petivaatteet, verhot tms.


4. Mökkeily
Mökillä on ihanaa kun saa rentoutua kunnolla! Luonnon rauha ja raitis ilma! ja erityisen ihanaa on että mökillä ei tarvitse kiinnittää huomiota siihen miltä näyttää :)


5. Uusi tukka
Kampaajalla käyminen piristää aina


6. Hyvä leffa
Mielellään joku romanttinen hömppäkomedia :)


7.  Tekstiviesti ystävältä
Minun puhelimeni piippaa harvoin! joten tekstiviesti ystävältä ilahduttaa aina kovasti.. 


8. Lahja rakkaalta
Mieheni osaa ostaa minulle ihania lahjoja, niitä saa harvoin, mutta ne lämmittävät mieltä entistä enemmän kun tietää että toinen on lahjan valinnut huolella


9. Oma rakas koirani
Kuuluu toki perheeseen, mutta laitan nyt ihan erikseen hyvää mieltä tuottavaksi. En olisi aiemmin ikinä uskonut että ikinä otan lemmikkiä, mutta nyt kun minulla sellainen luulen että en koskaan tule olemaan ilman koiraa.  Ihana kun toinen käpertyy syliin ja pitää hyvänä!


10. Jäätelö
Jäätelö saa aina hyvälle mielelle :)


Katselin muiden blogeja ja taitaa jo aika moni olla vastannut tähänkin haasteeseen, joten samalla tavalla teen tämänkin haasteen kanssa että heitän tämän teille lukijoilleni, jättäkää kommenttiboxiin taas viestiä jos vastaatte haasteeseen blogissanne niin tiedän käydä kurkkimassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti