sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Oma koti kullan kallis

Ihanaa olla taas kotona <3 Eilen saavuimme reissusta ja kylläpä oli ihana nukkua viime yönä pitkään omassa sängyssä. Nukutti ja hyvin! Minulla olikin jo hirmuinen ikävä kotiin ja erityisesti omaa koirulia, kylläpä se olikin onnellinen kun haimme sen kotiin hoidosta. Olisimme ottaneet sen mukaan Lappiin, mutta valitettavasti emme saaneet sellaista mökkiä, johon olisi saanut eläintä viedä, harmitti hirmuisesti, sillä minulla olisi ollu lomalla paljon enemmän tekemistä ja seuraa jos oma murusemme olisi ollut matkassa mukana.

Matka siis meni hyvin, vaikkakin pahoinvointi säesti koko matkan ajan, erityisesti iltaisin sain oksentaa melkein joka ilta kaikki illalla syömäni ruoat pois ja minulla meni aika melko pitkälti nukkuessa ja mökissä levätessä. Mutta ihan hyväähän tuo lepääminenkin teki. Ihan toimettomana en kuitenkaan ollut, vaan kävin hiihtämässä, kylpylässä ja jopa uskaltauduin kelkankin selkään. Hiihtämässä kävin vain yhtenä päivänä, sillä onnistuin kaatumaan yhdessä alamäessä melko pahasti, enkä uskaltanut enää toista kertaa hiihtämään lähteä ja tämän takia en myöskään laskettelurinteeseen. Huomasin myös että hiihtäminen kävi hieman selkään koskemaan. Kelkkailla jaksoin jopa 50km, tosin koko keho huusi särystä seuraavina päivinä, kun lihakset oli kaikki niin jumissa, mutta onneksi vain muutaman päivän ajan.

Kannattava reissu oli muutenkin, sillä miehen kanssa on nyt nimi alustavasti mietittynä sekä tytölle että pojalle :) Minusta on kiva että on nimi näin raskauden alkuajaltakin valmiina, niin saa sitten nähdä myöhemmin, että pysyykö vai vaihtuuko nimi raskauden edetessä!

Täällä mennään siis viikoissa 12+5 ja huomenna onkin kauan odotettu np-ultra!! Vähänkös jännittää, siis ihan hirmuisesti. Pelottaa, josko kaikki ei olekaan kunnossa. Siskolleni jouduttiin molemmissa raskauksissa tekemään tarkat selvittelyt ja pelottaa että näinköhän on minunkin kohdallani. Eihän sille mitä voi, mutta pelottavalta asia tuntuu.

Ihanaa muuten että blogiystäväni Verona oli saanut plussan testiin, suuren suuret onnittelut vielä! Olen tosi iloinen puolestasi!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti