lauantai 2. huhtikuuta 2011

Lomaterveiset Lapista :)

Lomaterveisiä Lapista kaikille lukijoilleni! Täällä on tällä hetkellä luminen ja sumuinen keli, mutta huomiselle luvannut aurinkoa klo 15 alkaen. Täällä sitä ihmetellään tunturimaisemia (jos ne nyt sumulta kunnolla näkyisivät) ja muutenkin lomatunnelmia. Nyt siis ollaan lomalla ja töihin palaudutaan vasta 12.4, ihanaa, saa oikein kunnolla rentoutua! Kyllä taisi lappihuuma iskeä, sillä luulen että minua ei saa pidettyä rinteistä eikä kelkan kyydistä erossa. Pakko kokeilla, jos tuntuu ettei pysty niin sitten lopetetaan. Kylpylässä käyntiä myös odotan innolla! :)

Tosin loma alkoi vähän itkuisissa merkeissä, kun eilen aamulla kun lähdettiin kotoa, minulta värjäytyi housut punaiseksi, kun oli hulahtanut punertavaa valkovuotoa housuihin. Itku silmässä miehelle kerroin, että nyt se varmaan menee kesken. Vaikka välillä pyyhkiessä on vuotoa paperiin tullutkin, ei sitä kertaakaan ole housuihin asti tullut. Onneksi vuotoa siis tuli vain aamulla ja sen jälkeen ei mitään. Normaalia siis? mutta kyllä säikäytti.. noh siihen taisikin tulla selitys kun sain myöhemmin ajomatkan aikana puhelun neuvolatädiltä. Aiemmin viikolla viemästä pissanäytteestä oli löytynyt streptokokki B ja siihen lääkäri soitti puhelinreseptin erään kaupungin apteekkiin, jonka ohi ajoimme. Nyt siis antibioottikuuri menossa ja toivotaan, että tuo streptokokki lähtisi kuurilla pois eikä aiheuttaisi mitään komplikaatioita. Sehän kai sitten tuota vuotoa, huonovointisuutta ja vatsakipuja aiheuttikin, liekkö myös selkäkivun syy osittain? Kertokaahan lisää tuosta mikäli joku tietää. Kerkesin sen verran googlettaa, että taitaa olla aika yleinen raskausaikana ja on hyvin uusiutuvaa sorttia...

Neuvolassa muuten kävin torstaina ja kävimme kuuntelemassa murusen sydänääniä <3 Kuului meidän oman höyryveturin äänet oikein selvästi <3 Mies ei varmaan ollut kotidopplerilla mitään kuullutkaan, sillä ihan ihmeissään totesi neuvolassa: " sehän on oikeesti ku höyryveturi" :)

2 kommenttia:

  1. Voiii höyryveturi <3 Ihanaa!
    Meillä mies kuuli (mukamas?) viime viikolla (rv9) ne äänet dopplerilla mutta kattotaas mitä mies sanoo ultrassa runsaan viikon päästä ;). Herkistyykö mokoma :D Teillähän lähtee 13. viikko käyntiin ihan just! mahtavaa! Onnea!

    VastaaPoista
  2. Uusimmassa Vauva-lehdessä (ilmestyi 1.4.) on juttu äidistä, jolla oli synnytyksen aikana streptokokki B siirtynyt lapseen. Ajattelin suositella artikkelia, mutta en tietenkään mitenkään pelottelumielessä, vaan ihan informaation kannalta.

    Kiva lukea blogiasi! Olet viikon minua edellä.
    Oma blogini: http://millimetrinmatka.blogspot.com

    VastaaPoista