perjantai 20. huhtikuuta 2012

Nuppu 6kk

Takana puoli vuotta ihanaa aikaa ihanan pienen tyttäreni kanssa, josta en vaihtaisi päivääkään pois! *Meidän rakas pieni Nuppumme jo 6kk! *

9 kommenttia:

  1. ½-vuotis onnittelut nupulle! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Meidän ukkeli täytti myös tällä viikolla puoli vuotta. Itse en tosin pysty klisettä "päivääkään en vaihtaisi pois" allekirjoittamaan, vaan olisin mielelläni esim nukkunut muutaman yön tämän puolen vuoden aikana... No ehkä joskus taas saa nukkuakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut siis myös sinne :) Täälläkin kyllä kovasti odotellaan että yöheräilyt hieman vähentyisivät, mutta yllättävän hyvin sitä on kyllä jaksanut ja selvinnyt tästä puolesta vuodesta vaikka kyllähän siihen on mahtunut vaikka minkälaista päivää: niin iloa kuin itkuakin :)

      Poista
  3. Onnea kauniin tyttösen vanhemmille :)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea puolivuotiaalle! Meillä lähestytään puoltatoista vuotta ja mun täytyy kyllä sanoa että ihan muutaman päivän olisin voinut antaa pois tai vaihtaa ;D. Ne hampaidentekokiukkupäivät tai ne kun herättiin ihan liian aikaisin ja mistään ei tullut mitään... Sen kyllä muuten sanon kanssa että ne päivät tulivat vasta noiden ekan puolen vuoden jälkeen ;).

    VastaaPoista
  5. Onnea! Voi miten tuo aika meneekään.. meilläkin 2 viikon päästä juhlitaan puolivuotispäivää :)

    VastaaPoista
  6. Onnea kauniille, puolivuotiaalle tyttöselle! :) Niin se aika hujahtaa, meidänkin juniori on jo 4kk. Huhhui.

    VastaaPoista
  7. Onnea puolivuotiaalle. "Nuppu" on niiin söpis. :)

    VastaaPoista