tiistai 10. tammikuuta 2012

Ale-ostoksia ja kirppislöytöjä

Viikonloppuna tuli käytyä hieman vilkaisemassa alennusmyyntejä. Täälläpäin alennusmyynnit olivat kyllä ihan surkeita, tuntui että ale-hinnalla ei ollut myynnissä juuri mitään. Jotakin silti tarttui mukaan, muutamia löytöjä alennettuun hintaan, mutta myös kevään mallistoista normaalihintaisia tuotteitakin. Aiemmin minulta on pyydelty että laittaisin kuvia vaatteista, mitä olen ostellut Nupulle. Laiska olen kuitenkin ollut, mutta nyt ryhdistäydyin, joten tässäpä hieman kuvasatoa, ollos hyvä :)

H&M löytöjä


Lindexin shoppailut


ja alemyyntien lopuksi, mutta ei vähäisimmäksi name it:n löydöt! Name it:llä oli kyllä parhaat alennukset, sillä nämä kaikki olivat joko -50% tai -70% hintaan, ja ovat niiiiin ihania. Nuo raitahousut ovat kääntöhousut toisella puolella valkoisia sydämiä tuolla tummalla pohjalla! Niistä tykkään ihan mielettömästi!


Lastenvaatekirppikseltä taas tein 13 € hintaan seuraavia löytöjä, kaikki erittäin hyväkuntoisia ja siistejä :) Ei varmaan taas huomaa että olen tuohon vaaleanpunaiseen ihan hurahtanut :) Nuo lappuhaalarit on ihanat, mutta niiden käyttöä joutuu vielä odottamaan, sillä ovat kokoa 80.



Ostosreissu siis kannatti!

6 kommenttia:

  1. kivoja vaatteita oot löytänyt :)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä noista alemyynneistä ku ite kävin. Lindexillä ja henkka maukalla oli siis niin köyhät alemyynnit et en tiä onko ollu ikinä.. ei kyllä tarvinnu paljo mitään ostaa, mut siitähän kukkaro kiitti! ;) ja pankkitili..

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita. Just noi raita ja sydänhousut on kivan näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. Heippa pitkästä aikaa! Ihania vaatelöytöjä oot tehnyt. Voi kauhia miten isoja mein vauvvat jo onkaan :o! Mihin tää aika menee! Elämäni nopeiten kuluneet 10 viikkoa takana meikäläisellä...ei voi ymmärtää. Niistä omppupotkareista jos raaskit luopua niin olisin innokas vastaanottaja ;) Laitahan vaikka postia mulle!

    VastaaPoista
  5. Oletpas löytänyt kerralla paljon ihania vaatteita, niitähän ei voi tyttölapsella olla koskana liikaa!! Löysin juuri blogiisi ja ihana on, ihanan pieni tyttö teillä ainakin omaan pian 11kk verrattuna. Vauvakuumeen saat vielä aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun löysit blogiini ja tervetuloa uudestaan :) vaatteita ei tosiaan voi olla koskaan liikaa, vaikkakin tuo saman katon alla asuva usein niin väittää ;)

      Poista