torstai 5. tammikuuta 2012

Toppavaatetta ensi talveksi

Täällä hurahdettiin taas nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan, kun sainpa sitten päähäni, että minun pitää ostaa Nuppuselle toppapuku ensi talveksi alennusmyynneistä :)

Paikallisten liikkeiden toppapuvut kävin kurkkimassa ja minun silmääni eivät oikein iske nuo Reiman toppapuvut ovat liian kirjavia tai sitten tylsiä, joten niinpä sitten ajauduin nettikauppoihin. Toppapuvun vaatimuksina olivat jotakin tyttömäistä ja muutenkin niistä pitäisi löytyä jotakin ihanaa yksityiskohtaa.

Löytyi Ticket to heavenin puku (kuva lainattu Miniq:n nettikaupasta)


Wheatin Roosa toppapuku ( seuraavat kuvat lainattu sucetten nettikaupan sivulta)


Sekä cupcaken ihana "karkkihaalari"


Näistä erityisesti nämä kaksi alimmaista Wheatin ja cupcaken ihanuudet olivat mieluisimmat ja niinpä nämä tilattiin sitten kotiin katsottavaksi koossa 86, on varmaan hyvä koko ensi talvelle? Piakkoin pitäisi siis saapua postia ja sitä odotetaankin innolla!
Katselin noita pukuja käytettynä myös huuto.netistä, mutta taitavatpa löytyä melkein uuden puvun hinnalla sieltäkin, joten taidanpa raaskia kerrankin käyttää rahaa näihin ihanuuksiin, kun jo niin monessa muussa asiassa (mm. vaunut, turvaistuin, monet vaatteet) on säästetty.

Tänään ajattelin sitten lähteä shoppailemaan vielä alennusmyynteihin ja ehkäpä joillekin kirppareillekin hieman isompaa vaatetta nuppuselle, sillä bodyissa alkaa 62 koko jo olemaan armottoman pieni, eikä enää tuosta bodyn jatkopalastakaan ole enää apua, snif! Nupun isi jo kielsi muutamien yöhaalareiden käytön, kun äiti kovasti yritti vielä muutamia ihanuuksia tunkea tyttösen päälle... Voih, kunpa niistä kuoseista löytyisikin vielä isompaa kokoa niin ostaisin heti! Kyllä tuota kokoa 62 kaapista löytyy, mutta kun kaivoin nuo jemmassa olleet 68 koon vaatteet esille niin eipäs ne taida oikein käyttöön riittää. Yöpukuja kyllä on, mutta housuja ja bodyja ei. Toivotaan siis että tänään tehtäisiin löytöjä.

Itsellekin pitäisi varmaan katsoa jotakin vaatetta, erityisesti housuja! Sillä entiset vaatteet ei edelleenkään mene päälle, tai no menee, mutta ovat ihan liian tiukkoja tuon löllyvän vatsan päälle tai sitten ne ovat joitakin rentoja kotiasuja joita ei ihan joka paikkaan kehtaa päälle laittaa. Jostakin syystä paljon enemmän kuitenkin houkuttaa kaiken muun kuin vaatteiden ostaminen esimerkiksi koruja ostaisin paljon mielummin itselleni. Noora-Johannan koru blogista löytyy muuten vaikka mitä ihanuuksia ja ovat vielä kaupankin, käykääpäs katsomassa :)

Netissä tuli muuten tehtyä muitakin ostoksia tai sanotaanko varauksia ja sitä varten tuli ostettu Nupulle tällaiset


jokos arvaatte minkälainen postaus on tulossa seuraavana ;) ?

10 kommenttia:

  1. Hmm.. lähette matkalle aurinkoon tai sitten ylös lappiin?:p

    VastaaPoista
  2. heh, mä katoin et noi on uimalasit ja alotatte vauvauinnin :D mut sit luin edellisen kommentin ja katoin uudestaan niin aurinkolasithan noi onkin :D toi karvahuppuhaalari on ihana! mäkin varmaan haluan ens talvena Janessalle jonkun tollasen haalarin missä on tollanen karvahuppu :)

    VastaaPoista
  3. Me katottiin montaa haalaria alennusmyynnistä pojalle, mutta ei uskallettu vielä ostaa ensi talveksi. Jätkä kun kasvaa silmissä niin ei tiiä mimmonen jättiläinen se on ensi talvena :D 80cm tikkitakki minulla on syksyksi, mutta haalareista kun ei koskaan tiedä. Ne saattaa näyttää tosi isolta, mutta kaupassakin myyjä sanoi, että ne monesti hämää ja onkin todellisuutta pienempiä. Ja syksyllä luultavasti kävellään tai sitä opetellaan, niin puvussa pitää olla tilaa. Kurahousut pitää varmaan ostaa syksyksi, kävely on varmaan vielä kurakeleillä semmoista kompastelua ;) Itse mietin, että pitää varmaan ostaa kevyttoppahaalari ja sitten paksumpi. Tänä "talvena" ollaan tähän mennessä tarvittu kerran toppapukua ja muuten ollaan menty sellaisella nallekarvapuvulla eikä alle ole tarttenu edes villapukua! Meidän poika onkin mahdoton hiki-kalle ja on ihan märkä monesti jo yhdistelmällä body-sukkahousut-villasukat-tumput-nallepuku. Kiitos muutes mainostuksesta ;) <3

    VastaaPoista
  4. Vaikea tietää kyllä 1-vuotiaan kokoasioista :D. Meillä tyttö on 9 päivää vaille vuoden vanhempi kuin teidän ja mahtuu vallan mainiosti 80 senttiseen haalariinsa (ja luultavasti menee koko talven) ja kyse on ikäisekseen pitkästä tytöstä. Cupcakesta ainakin siis olis saattanu riittää 80 senttinenkin tai sitten ei ;). Mielummin tietty liian iso kuin pieni. Äh, ensi talvena sen sitten näkee!

    Mutta noi kaikki sn vaihtoehdothan oli vaaleanpunaisia!!! Huomasitko? Ei kai vaan siellä ole käynyt jotain samaa kuin meilläkin tytön syntymän jälkeen, siis että se vaaleanpunainen alkaa olla ihan varteenotettava vaihtoehto? Heh.

    Meillä on ensi talveksi jemmassa kaksi haalaria (Ticketin Potent purple baby baggie ja Molon thunder (tummanharmaa) Polaris), tuon maamöyrijäisen (tyttö kyllä jo kävelee ja juoksee sujuvasti) kanssa jätin suosiolla ne vaaleanpunaiset vaihtoehdot kauppaan. Etenkin jos ensitalvi(kin) on pitkään vähäluminen tai lumeton.

    VastaaPoista
  5. Reilulta kuulostaa noiden pukujen koot (86) 90 on yleensä kaksivuotiaan koko. t. 6:n muksun mamma

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis tuo alin haalari! Minä en uskalla tehdä vielä mitään vaatehankintoja kevättä pidemmälle, kun ei tuota kasvutahtia voi oikein ennustaa. Käsittelisiköhän seuraava postauksesi ale-löytöjä ;)?

    VastaaPoista
  7. Hui kun rohkeaa! Mä en uskaltaisi vielä ostaa toppavaatteita ensitalveksi kun meidän neiti tuppaa kasvamaan niin hurjaa vauhtia etä sit harmittais niin suuresti jos olisikin liian pieni :)

    VastaaPoista
  8. Mietin kanssa että vaikuttaa vähän turhan reiluilta noi koot, mutta ensi talvenahan sen sitten näkee :) Meidän tyttö syntyi lokakuussa 2010 eli nyt vuoden ja pian 3kk päälle ja 80cm haalari on sellanen hyvän kokoinen ja varmasti menee koko talven!
    Mutta voihan sinun tyttösi olla pidempää sorttia :)
    -Lilli

    VastaaPoista
  9. Joo, täällä todellakin on hurahdettu pinkkiin maailmaan tytön synnyttyä, vaikkakin vihreä siinä sivussa hyvin mieluinen väri onkin :)

    Kiitokset ihan hirmuisesti kaikille kommenteista. Tuon 86 koon sen takia tilasin, sillä monet minun ystävieni lapset ovat käyttäneet 86 kokoisia vaatteita ja myös toppapukua vähän reilun vuoden ikäisenä. Puvut tosiaankin saapuivat ja minä tuohon wheatin toppapukuun ihastuin! Siinä ei ainakaan vaikuta olevan mikään hirmu reilu mitoitus, kun Reiman ja cupcaken haalaereihin vertasin ja , ei ole kuin n. 5cm eroa tuohon äitiyspakkauksen toppapukuun. Ensi talvenahan sen sitten näkee että miten käy, toivotaan että hyvin :)

    VastaaPoista
  10. Niin ja Tuittu :) Taitaapa seuraava postaus koskeakin alehankintoja, sillä jotakin kivaa kyllä löytyi Nuppuselle :D

    VastaaPoista