keskiviikko 12. lokakuuta 2011

39+1 masukuvakollaasi ja ennakoivia supistuksia

Veeran ohjeistuksella sain vihdoin ladattua koneelleni photoscapen, jotta pääsin leikkimään noiden valokuvien kanssa. Aivan mahtavan helppo ohjelma ja vieläpä ilmainen, joten kiitos kaunis neuvosta!! :)

Tässäpä jo heti jonkinlainen kokeilu photoscapella, eli masukuvat ensimmäisestä eiliseen. Onhan tuo hieman kasvanut ensimmäisen kuvan otosta ja muuttanut muotoaan matkan varrella:


"Menkkajomotuksiahan" on minulla ollut useamman viikon ajan. Näiden neuvolassa terveydenhoitaja kertoi olevan ennakoivia supistuksia. Eilen nämä voimistuivat (kiitos pienten "puuhastelujen") useammaksi tunniksi illan aikana. Polttelua tuntui sekä alamahalla ja selässä ja kipu säteili pakaroihin ja reisiin. Näitä tuli parin tunnin ajan n 15min välein, mutta lopahtivat sitten nukkumaan käydessä. Pariin kertaan yöllä tuli herättyä menkkajuilintaan, mutta aamulla olot olivat kuitenkin poissa ja nukuin hyvät yöunet. Hieman kyllä jännitti nukkumaankäydessä että näinkö nämä voimistuisivat, mutta ei. Uniakin tuli nähtyä synnytyksestä, ja taas kerran pienen tyttövauvan. Saa nähdä oliko enneuni vaiko ei :)

Ja taas kyselen teidän muiden kokemuksia lähestyvästä synnytyksestä ja oireista. Muiden tarinoita kun on niin kiva lukea :) Tuliko teillä nähtyä unia sukupuolesta ja mitenkä kävi, toteutuiko unet?

Kiitokset ihanat muuten viime postaukseen kommentoijille, ilahduin kovasti kommenttien määrästä!! Niitä on aina niin mukava lukea:)

Tälle päivälle keksinkin ihanan nautinnollista tekemistä. Kävin vuokraamassa kaksi "lällyleffaa" : rakkaus lainassa ja a little bit of heaven. Toivottavasti nämä elokuvat täyttävät odotukset ja ihanaa kun saan nyt nauttia noista elokuvista ilman miehen marinaa siitä kuinka tylsiä romanttiset elokuvat onkaan ;) Samalla jos sitten valmistuisi lapaset sekä miehelle että itselle novitan uuden talvinumeron innoittamana. Eilen jo tulikin neulottua miehelle pipo :) Ihania uusia ohjeita!

7 kommenttia:

  1. mä näin unta monestekin ja aina niissä unissa vauva oli poika. ja näin monesti unta, että syntyi ennenaikaisena ja meillä ei ollut mitään valmiiks hankittuna.. eihän ne unet toteutunu, tyttö tuli ja kaikki oli valmiina :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin näin viimeisinä viikoina todella paljon unia, kaikki eivät kyllä liittyneet raskauteen, mutta niitä unia oli kuitenkin eniten. Monesti unissa vauva oli poika, vaikka tiesin saavani tytön. Ehkä juuri näiden unia takia olin loppuraskauden aivan varma, että meille tulisikin poika. ;)

    VastaaPoista
  3. Mun veikkaus meni sitten pieleen sinunkin kohdalla niin kuin omallakin vuosi sitten :D. No, kyllä hän kohta syntyy kumminkin, kuukauden päästä on jo satavarmasti täällä ;)

    Kiitos muuten kuvankäsittelyohjelmavinkistä (olipas pitkä sana), tuollaista olen etsinyt jo jonkun aikaa.

    Tsemppiä loppumetreille edelleen, odotan jännityksellä uutisia :).

    VastaaPoista
  4. Ollos hyvä, tuo on ihan hyvä perusohjelma, jota käytän ite ku pitää äkkiä pienentää kuvia tai tehdä just jotain kollaasia. :)

    Mulla oli just tuollasia menkkajomotteluita rv 41+5, mutta en tiedä olisko niillä päästy piankin synnyttämään, kun seuraavana päivänä käynnistettiin. Ainakin kohdunsuu oli hyvin kypsä, lyhentynyt ja auki kahelle sormelle, joten kyllä ne varmaan jotain teki. Ja synnytyskin käynnistyi samantien kun yritettiin. Että hyvinkin voi olla lähtö lähellä. Tai sitten ei - toisilla supistelee kipeästikin välillä loppuen, viikonkin. Mutta ei mee enää kauaa! Tsemppiä. :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on ollut kans tuota menkkajomottelua enemmän ja vähemmän, kohdunsuu tosin on jo sentin auki, joten nää varmaan vielä kypsyttelee paikkoja. :D

    Unia en ole hirveästi vauvasta nähnyt. Pari kertaa ehkä ja molemmilla kerroilla vauva oli tyttö. :D Tosin tyttöolo mulla on ollutkin alusta asti.

    VastaaPoista
  6. Kokeillaas saanko nyt jätettyä kommenttia... en ole pitkään aikaan onnistunut jättämään jostain syystä? Joillakin on ollut silti samaa ongelmaa mun blogissa ja vaihdoin asetuksista että kommentin jättö tapahtuu pop up ikkunassa niin se auttoi...
    Vointeja viime metreille! Ihana masu<3

    VastaaPoista
  7. mun blogista löytyy haaste sulle :)

    http://vaaleanpunaista1.blogspot.com/2011/10/8-satunnaista-asiaa.html?zx=b889932e81acd1b5

    VastaaPoista