torstai 9. kesäkuuta 2011

Hyvien uutisten päivä

Tänä päivänä ollaankin saatu paljon hyviä uutisia ja fiilis on tällä hetkellä hyvin korkealla ja hei, aurinkokin paistaa :D

Tänään meillä oli vihdoin rakenneultra, jota on niin odotettu! Jännitti hirmuisesti etukäteen onko kaikki kunnossa...
Mutta siis meidän mötkylällä on masussa kaikki hyvin <3 Voi kun tuleva mamma oli niin onnellinen nähdessään taas pienen pitkästä aikaa. Mötkylällä on tällä hetkellä kokoa 370g ja hän on ujo, mutta hyvin liikkuvainen! kasvokuvaprofiilia ei saatu otettua ollenkaan, sillä hyvin oli itsensä kummalliseen asentoon vienyt. Pään käänsi aina pois, kun yritettiin kuvaa ottaa. Ainut kuva joka saatiin oli jalkapohjasta ja se on aika hellyttävä vaikka ei niin hirmuisen selvä valitettavasti olekaan! (ylhäällä kuvassa siis varpaat ja alhaalla kantapää)


Toinen hyvä uutinen tälle päivälle oli se, että vakuutusyhtiöstä soitettiin. Varmaan jo arvaattekin :) Me saatiin vakuutus vauvalle! En tiedä miksi jännitin sitäkin niin paljon, mutta helpottunut olo oli kyllä kun kuulin että se saadaan. Meillä kunnassa lääkäripalvelut lapsille on kyllä toimineet ihan suht hyvin, joten ei sillä tavalla huolta, mutta kun meillä molemmilla vanhemmilla on sairauksia niin kyllähän tuo vakuutus korvaa aika paljon jos tulee esim. psoriasis, astma, kilpirauhassairauksia, allergioita jne. joita meillä vanhemmilla valitettavasti on.  Vakuutus siis saatiin Pohjolasta.

Nyt ehkä uskaltaakin ruveta tekemään isompia ostoksia ja mahdollisesti laittamaan kotia kuntoon vauvaa varten. Kovin paljon kun en vielä ole uskaltanut tehdä ja ostaa niin ehkäpä nyt sitten pääsee shoppailemaan. kesälomakin lähestyy uhkaavasti ja suunnitteilla matka etelä suomeen ja ehdottomasti Ikeaan!!!

Tänään kannoin sitten vihdoin tämän sitterin kotiin. Tätä olin jo vähän vilkuillut aiemminkin mieheni työpaikalla ( työskentelee eräänlaisessa liikkeessä joka myy käytettyjä ja uusia tavaroita) ja tänään sitten nappasin sen sieltä mukaani ja arvelin että tämä meille kelpaa. Mahdollisesti voisin hieman tuunata tätä, anoppi jo lupautui auttamaan uusien päällysten ompelussa. Mutta Mape, annappas vinkkiä, muistaakseni sinulla oli samanlainen projekti joskus meneillään? muistelenko oikein? :)

3 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa.... <3 <3 onnea ihanista uutisista oikein roppakaupalla. <3
    Söpö pikkuinen jalkapohja, odotas kun pääset hipelöimään sitä. ;)

    Mekin saatiin ihmeeksemme tytölle syntymättömän vauvan vakuutus, vaikka tätä sairaustaustaa todellakin löytyy. Tapiolasta on meillä.

    Joo, mie tuunasin sitterin. Simppelisti vaan ompelemalla vanhan päällisen päälle uuden. ;) Ensin oli tarkoitus purkaa vanha päällinen osiin ja leikata osien mukaan uudet kankaat, mutta se jäi, vedin mutkat suoriksi. :D Toimiva joka tapauksessa se on noinkin.
    Meiän sitteri on ts. oli muuten ihan samanlainen. ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva, että kaikki oli ok :) Meillä rakenneultra on huomenaamulla ja vähän jännittää :) Vauva kyllä liikkuu ja potkii niin valtavasti, etten usko minkään olevan vialla :) Aiomme myös kysyä kumpaa sorttia on tulossa, kysyittekö te? Jos kaikki on ok, niin lauantaina meillä on miehen kanssa treffi-päivä ja ostamme vauvalle jonkin vaatteen sukupuolen mukaan :) Olen taas tehnyt kyllä hyviä kirppislöytöjäkin, mutta ne ovat edelleen todella neutraaleja ja olisi kiva päästä ostamaan vaatteita ihan tytölle tai pojalle :)

    - Noonis

    VastaaPoista
  3. Heippa! Ihanaa meilläki oli tänään rakenneultra, muistelinki että teillä oli samana päivänä <3. Onnea hyvistä kuulumisista! Selviskö kumpi on tulossa ;)?

    VastaaPoista