perjantai 3. kesäkuuta 2011

Imetystyyny valmistui

Nopeastipa oli tuo imetystyynykin valmis. Suosittelen kokeilemaan, on todella helppo ja nopea tehdä. Styrox palloilla tyynyn täytin, niitä löysin paikallisesta huonekaluliikkeestä. Kuosina on nyt vaaleanpunainen raita, itse kun väristä tykkään ja päällinen on niin nopea ommella että äkkiäkös sitä toisen koneella hurauttaa. Ja tässä kuvaa :) (ylös tosin vielä aion semmoiset nauhat ommella, jotta ei tuo sisätyyny tursu yli. Huom. ei kannata täytttää sisätyynyä liian täyteen, itse sen virheen tein ja pitää varmaan sisällystä hieman pois ottaa)



Ihanaa kun on vapaata 4päivää, eilinen siis oli jo vapaata ja nyt vielä tämä päivä ja viikonloppu! Tänään meille tulee vauvavieraita yökylään, saa nyt opetella meidän koirulikin vauvojen kanssa oloa. Kaverin kanssa tänään varmaan tilataan kestovaippoja ebayn kautta :) ihanaa kun pääsee valitsemaan monista eri kuoseista! Toivotaan että kestoilu tulee vauvan synnyttyä onnistumaan!

Tein muuten nyt ihan blogiini oman sähköpostin, eli mikäli haluat viestiä yksityisesti laittaa niin sähköpostiosoitteeseen: tyttihaaveilee@gmail.com postia tulemaan !

Mukavaa viikonloppua kaikille! :) Tää emäntä rupeaa nyt siivoomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti