tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kestovaippatilaus tehty

Täällä odotellaan innolla että 30 ihanaa erilaista kestovaippaa tupsahtaisi postilaatikkoon :) Kyllä, siis vaipat on tilattuna ja odotellaan että ne nyt sitten kotiin saapuisivat. Ystäväni oli viikonloppuna käymässä ja hän on käyttänyt koko ajan lapsellaan kestovaippoja ja sain niitä taas kerran kokeilla ja toimivaksi totesin ja niin kauniiksikin! Eli täälläkin päätettiin yrittää, toivottavasti onnistutaan, sillä minäkin haluan säästää 1000€ vuodessa! Ajatelkaa mikä rahasumma kertakäyttövaippoihin vuodessa menee! ja nyt sain nämä kestovaipat hyvin edullisesti ebayn kautta tilattuna. Ihania erilaisia kuoseja, tulossa siis: palloja, tähtiä, hello kittyä, apinaa, koiraa, mikki hiirtä jne. Kuvia siis tulossa kunhan saan nämä ihanuudet kotiini :)

Ystävällä sattui olemaan mukana myös vauvan vanna, jonka aion myös itselleni kotiin hankkia. Meillä kylpyhuoneessa ei ole kovin paljon tilaa, joten iso vanna ei oikein innosta, mutta tämä kasattava versio kyllä veti pisteet kotiin ja tilaukseen lähtee tällainen väripilkku :)

(kuva ja lisätietoa sivulta http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/4079/pl )

Kyllähän tuota näköjään pikkuhiljaa alkaa noita hankintojakin kertyä tai ainakin alkaa olla jo selvillä että minkälaista tavaraa sitä kotiin haluaakaan :)

Tänään muuten vaihtuu taas viikot 21+0 ja vauva myllää kovasti masussa! Torstaina rakenneultraan vilkaisemaan miten mötkylä jaksaa! <3

Meinasittekos käyttää kestovaippoja? tai onko ne jo käytössä? Kokemuksia? Ja minkäslaisia vannoja teidän kodeistanne löytyy? Mutta nyt hyviä öitä!

8 kommenttia:

  1. Mie oon katellu näitä kestovaippoja, josko tilais ja alkais kokeilemaan. Ei ois kallis investointi ja jos kestoilu ei meidän juttu oliskaan, niin eiköhän nuo saa myytyä eteenpäin ilman että tulee kamalasti persnettoa.

    Niin ne vaipat... :D Siis näitä.

    http://www.sunbabydiapers.com/

    Meillä on Milalla kohtuamme, mutta enimmäkseen tyttö käy suihkussa tällä hetkellä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että vauva myllää kovasti, ja rakenneultrakin on jo niin pian!! Me ollaan ajateltu hankkia vauvalle Shantala-amme (http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/2874/pl), myöskin tilansäästöllisistä syistä, ts. mikään muu amme ei mahtuisikaan kylppäriimme... Väriä ei vielä olla valittu.

    VastaaPoista
  3. Kiva vanna! Minäkin suunnittelen kestojen käyttöä, mutta en ole vielä päättänyt, mistä ne ostan. Minkä merkkisiä itse tilasit?

    Mape, nuo sunbaby-vaipat näyttää hyviltä ja paljon edullisimmilta kuin muualla. Miten teillä meni tilaus? Kohtuamme näyttää myös tosi kivalta ajatukselta.

    VastaaPoista
  4. Mape: Varmasti saa myytyä! Niille kai on aina kysyntää :) Samaa ajattelin minäkin jos ei onnistu, mutta toivotaan että onnistuu!

    Onko tuommoisessa kohtuammeessa hyvä kylvettää lasta? tuokin kyllä säästää tilaa todella paljon! Onko tuo Shantala amme sama kuin kohtuamme?

    Anna: Merkistä ei kyllä tietoa, Kiinasta ne vaipat tulee ja niille tuli imun ja postikulujen kanssa hintaa n 3,30€/kpl, eli todellakin tosi edullisesti päästään!

    VastaaPoista
  5. Oho, onpas edullisia. Tilasitko vaipat juuri tuolta http://www.sunbabydiapers.com/ sivustolta vai jostain muualta? Mäkin taidan kallistua Kiinan suuntaan... suomalaiset on niin kalliita, ja niitä varmaan tarvitsee 10-15...

    VastaaPoista
  6. Ebayn kautta ystäväni tilasi ja ei tuon huutokaupan kautta vaan laittoi suoraan tilauksen menemään tuolle myyjälle viestillä. Piti valita noista kuoseista mieluinen ja laittaa koodi (esim BE08, eli tuo lyhyt kirjainkoodi) Miulle tilattiin 30 vaippaa, kun ystäväni suositteli niitä sen verran tilaamaan. Niin ja kannattaa kysyä ensin että minkä verran vaipat tulevat maksamaan niin tuo myyjä laittaa tarjouksen. Parisen viikkoa kuulema suunnilleen menee suomeen toimituksissa.
    ja linkki : http://shop.ebay.com/good_seller003/m.html?_trksid=p4340.l2562

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Käynpäs tuolla katsomassa.

    VastaaPoista
  8. Jep, kohtuamme ja shantala meinaa samaa. :) Alkuun kohtuamme on varmaan useimmille hankalan tuntuinen lasta kylvettää, kun sitä pientä ihmiskappaletta varoo niin kovin ja ei oikein tiedä mihin ne kätensä laittaisi. Meillä siirryttiin aika nopeasti suihkutteluun, niin en tiedä muuttuuko homma helpomman tuntuiseksi ajan ja kokemuksen myötä, todennäköisesti. Täytyykin kokeilla seuraavalla kylvetyskerralla. ;)

    VastaaPoista