tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tulevan mamman blonditesti

Joo-o.. Tulipas tässä todettua, että nuo vaunut eivät siis olekaan ihan niin yksinkertaiset kasata sen jälkeen kun ne on kirjaimellisesti purettu todellakin pieniin osiin pesua varten.. Tämmöiselle tulevalle ensikertalaismammalle todellakin hyvä blonditesti!

Me siis ostettiin vaunut viikonloppuna käytettynä, käytön jäliltä vaunuja ei oltu pesty, joten päätinkin heti ottaa pesusta itselleni urakan. Irroittelin vaunusta kaikki kankaat, pyörät, ja lopulta jäljellä ei ollutkaan enää kuin ratasosa. Kuomusta irroitin metallituet että sain kuomunkin kankaat pesuun, sekä pehmeästä kantokopasta tukiraudat. Huolettomana otin kaiken irti enkä muuten kovinkaan hyvin pistänyt merkille että mistäkä minkäkin osan irti otin...

Kankaat ja renkaat puhdistuivat ihanasti pesussa ja nyt minulla onkin ihanan puhtaat vaunut kaikin puolin! kankaiden kuivuttua pitikin heti ruveta kiinnittelemään kankaita vaunuihin ja kohtasin ensimmäisen ongelman. Kummin päin ja missä tuo tavaratilakangas oli kiinni???? Pyörittelin ja pyörittelin ja sain sen lopulta paikoilleen, mutta varma en kyllä vieläkään ole onko se nyt sitten oikein laitettu. Ratasosan päälle kankaat meni melko kivuttomasti, mutta kyllä pitää sanoa että nepparit ainakin on niin tiukkoja että meidän vauvalla pitää olla supervoimat että saisi revittyä kankaat irti. Meinaan tuli tälle mammalle ihan hiki siinä hommassa. Pehmeän kantokopan kasaaminen se vasta hankalaa olikin! mitenkä päin tukiraudat tulee? Moneen kertaan tuli sovitettua tukirautoja paikoilleen, otettua pois ja laitettua taas uudestaan! Koppa on kasassa, mutta taas pitää todeta että enpä tiedä liekkö oikein kasattu?!? Kuomunkin tukirautoja rupesin laittamaan paikoilleen, mutta sopiva jakoavain niiden yhteenliittämiseen puuttuu, joten pitänee jättää jotakin hommaa myös miehelle.. Mutta huh mikä homma!

Teitä varmaan kiinnostaa nähdä miltäkä vaunut minun kasaaminani näyttää... Joten tässäpä kuvia ainakin puhtaista ja vielä tällä hetkellä kuomuttomista vaunuista :) Laittakaanhan viestiä mikäli joku osa vaunuista näyttää jotenkin väärin kasatulta... :D





Hoitolaukkukin kuului samaan pakettiin kun vaunut ostettiin. Melko pieni, mutta jospa sillä pärjäisi :)



Merkkiä kyselin viime postauksessa ja löysin rungosta merkinnän Emmaljunga Stroller. Tätä mallia ei varmaan enää ole markkinoilla? Ainakin minulle täysin uusi malli.. Kenelläkään kokemuksia?? Vaunut ainakin vaikuttaa hyvin keposilta työntää, tosin ovat melko isokokoiset.. Hyvin edullisesti saatiin nämä vaunut käytettynä,  toivotaan että ovat myös hyvät. Tosin voiko Emmaljungan vaunut olla huonot? Uudet renkaathan varmaan saa ostettuna, onko kenelläkään tietoa paljonko ilmakumirenkaat maksaa?

3 kommenttia:

  1. Emmaljungan ilmakumirenkaista en tiedä mutta hartaneihin kyselin ja hinta arvioksi annettiin parisen sataa!! En taida siis vaihtaa ilmakennojamme niihin koska maksettiin vaunuistakin tuo 200! :D Tosin jos siis tarvitset pelkät uudet kumit renkaisiin niin sitten varmasti halvempaa!

    VastaaPoista
  2. http://www.vaunula.fi/yhdistelmat.htm Katopa tän sivun lopusta ilmakumipyöriä :) -Karoliina

    VastaaPoista
  3. emmaljungan ceroxit tuo näyttää mun silmiin olevan =)

    VastaaPoista