perjantai 17. kesäkuuta 2011

Ostoksia

Minä olen pikkuhiljaa alkanut hurahtamaan nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan. Käsittelyyni on joutuneet viime päivinä hyvinkin tiuhaan: huuto.net, ellos, hobbyhall, H&M jne. Kylläpä sieltä löytyykin kaikkea ihanaa! Ja pelkkään katseluunhan tämä nettisurffailu ei kuitenkaan jäänyt vaan Elloksen ihanista alennusmyynneistä löytyi vauvalle kaikkea kivaa ja samoin huuto.netin kautta lähti huutoja menemään. Nyt vain odotellaan pieniä ihania paketteja saapuviksi :)

Eilen saapuivat postin mukana huutonetistä jo aiemmin huutamani bodyt :) Ihanaa! Kylläpä nuo pienet vaatteet näyttävät niin ihanilta <3 Kun pääsisikin niitä pyykkäämään, pyykkinarulla ne näyttävät minusta niin hellyttäviltä. Nyt pitäisi vain saada Ikealta se Hemnes lipasto haettua, jotta saisi vauvanvaatteet laitettua oikeaan paikkaansa odottamaan lokakuuta.

Tässäpä kuvaa huuto.netin kautta ostetuista bodyista, kokoa 68


Ja sittenpä tuli käytyä vielä paikallisessa vaatekaupassa etsimässä kummitytölle lahjaa ja niinpä siitä lähti omaankin kotiin jotakin pientä


koko 62

Mutta nyt näin vaatteista puheenollen, täällä tarvitaan apua!!! Sillä minulla ei ole hajuakaan että minkä verran minkäkin kokoista  ja minkälaisia vaatetteita vauvalle kannattaisi ostaa näin etukäteen?!? eli siis nyt runsaasti hyviä kommentteja ja vinkkejä kiitos :) 

...niin ja vielä ihanaa viikonloppua teille kaikille!

7 kommenttia:

  1. Ihana valasbody! Mistä olet moisen löytänyt? :)

    VastaaPoista
  2. Body on name it:n, ostin paikallisesta Kekäleestä. Tuota bodya olin katsellut jo pitkään ja vihdoin sen sitten uskaltauduin ostamaan. Miusta erityisen ihanaa tuossa bodyssa on että siitä saa pienten kätösten päälle käännettyä nuo hihat tumpuiksi, ettei pieni vaan saa itseään raavittua :)

    VastaaPoista
  3. Onpa suloisia harsoja & bodeja! Täysiaikaisille vastasyntyneille menee yleensä parhaiten koko 50, mutta se ei monastikaan mene kauaa, joten sitä kokoa ei kannata hamstrata paljoa. 62-68cm menee lapsesta ja vaatekoon mitoituksesta riippuen n. 2-6 kuukauden iässä, eli jos malttaa olla raskausaikana ostelematta, niin niitä kerkeää hankkia sitten vauvan synnyttyäkin, kun tietää vauvan sukupuolesta ja persoonasta ja saatujen lahojen määrästä :D
    Mulle oli pienoinen pettymys, kun vuoden 2010 äp sisälsi vain yhden asun kokoa 50cm, eli alkuun ei äp:n varustuksesta juuri ole apua. Paitsi 2011 pakkausta on parannettu siten, et mukana on enemmän niitä vastasyntyneenkin kokoisia vaatteita.
    En halua joutua ottamaan stressiä kokoaikaisesta pyykkäämisestä, mutta en myöskään ostella niitä vaatteita kaapin perälle pyörimään. Siksi olen pitänyt ylärajana 6 kappaletta per vaatetyyppi per koko - sen enempää tuskin kertyy meillekään kerralla pyykättäväksi...

    VastaaPoista
  4. Me oltais Milan kanssa pärjätty ennen soseiden aloittamista (äiti ei aina jaksa laittaa ruokalappua...) ihan muutamilla housuilla ja bodyilla per koko. Mila kun ei juurikaan puklaillu eikä vaipat falskanneet.

    Me ostettiin ennen tytön syntymää 56 cm --->, mutta sitten syntymän jälkeen käytiin muutamia 50 cm kun tyttö hukkui niihin viiskutosiin.

    Liikaa ei tosiaan kannata etukäteen ostaa, jäävät vaan kaapin perukoille, ainakin ne neutraalimmat, sitten kun pienen sukupuoli on selvillä. Vaikka mie niin puhuin, että mie en lastani vaaleanpunaiseen pue, niin kummasti sitä vaan on alkanut tyttöä tyttömäisiin vaatteisiin pukemaan. *nolostus*

    Nuo tumput hihansuissa on näppärät, kaikkein parhaiten estää raapimisen. Hyvä ostos! ;)

    VastaaPoista
  5. Hih, minun piti tänään Anton&Ninasta ostaa pojulle body, jossa lukee Born in 2011 ;) Me ollaan ostettu tosi paljon kirpparilta vaatteita, ei niin harmita jos jää jokin käyttämättä, kun esim. bodyt ei maksa kuin 1-2e kpl :) Meillä on suurin osa kokoa 62 ja 68, mutta ajattelin ostaa vielä pienempiä, ettei vauvan tartte kuukautta tai kahta olla selkeästi liian isoissa vaatteissa. Mutta esim. 52cm bodyja riittää varmaan ihan pari :)

    - Noonis

    VastaaPoista
  6. Ei tosiaankaan kannata ostaa paljoa vaatteita etukäteen. Jos otat äitiyspakkauksen, siellä on hyvin vaatteita. Lisäksi pärjää, jos on pari kolme ihan pientä vaatekertaa. Ja todennäköisesti tulette saamaan lahjaksi vaatteita:)

    VastaaPoista
  7. Hahaha...ei mullakaan noista vaatteiden määristä ole hajuakaan joten valitettavasti en osaa auttaa. Painin itse saman asian kanssa. Tässä maassa on niin kostean viileät asunnot, että vaatteet kuivuu helposti pari kolme päivää talviaikaan, joten olen ostanut vaatteita reilusti, ettei sitten lopu kesken. Suomessa asiat on onneksi paremmin. Hei mutta sähän ostit niitä kestovaippoja ebaysta eikö? Kerrotko mulle linkkiä tai myyjän nimeä kun itseäkin kiinnostaisi :) Jos vaikka laitat kommenttiraitana meikäläisen blogiin ;) Kiitos!

    VastaaPoista