tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesäshoppailut ja masukuva

Olipas hyvä että tuli lähdettyä eilen shoppailemaan. Sain vaikka mitä ihanaa niin itselleni kuin myös vauvalle ja pitihän sitä vielä ostaa litra sekä kirsikoita että mansikoitakin, joita nautin eilen illalla kotiin tultuani.
Alennusmyynteihin olin hieman pettynyt kaupungissa jossa pyörähdin.. Mutta kyllähän tuolla normaalihinnoin löytyi kaikenlaista... ja onneksi oli tuleva mummo mukana, sillä hän hourahti ostamaan meidän pikkuiselle pupujussikat sarjan pinnasängyn pehmusteen ja olisi varmaan vielä peitonkin ostanut, ellen olisi hieman toppuutellut.. Olin alunperin ajatellut tekeväni pinnasängyn pehmusteet itse, mutta kyllä tuo pupujussikat on niin ihana että pakko kyllä sanoa että sain kyllä niin mieluisan pehmusteen ja kun oli vielä mummon oma valitsema niin sille tulee vielä enemmän arvoa <3 Tässäpä kuvaa pehmusteesta paketista, saa paketissa vielä olla siihen asti kunhan rupean petiä pienelle laittamaan joskus....


Matkaan tarttui alennusmyynneistä myös nämä. Citymarketin alennuksessa löytyi Tutan vaatteina vihreä puku -50% ja ruskea -30%


Ja nämä prismasta (eivät kyllä olleet alennuksessa, mutta ne oli niin pienet ja söpöt että ei voinut olla ostamatta!)


Kotiin tultuani oli pöydällä myös paketteja odottamassa huutonetistä huutamistani vaatteista.. Tämä nallepuku tuli jo viime viikolla ja tämä on aivan ihana!! <3 (fb;n lastentarvikekirppikseltä)


Ja nämä vaatteet huuto netistä, sain tosi edullisesti ja ovat myös erittäin hyväkuntoisia. Erityisesti tykkään noista vaaleansini-valko raidallisesta bodysta ja potkuhousuista! Ja myös pallokuosi on minun mieleen.. :)


Huomaatte varmaan että värit on melko lailla poikavärejä, mutta meillä ei siis ole tosiaankaan tietoa kumpiko meille on tulossa ja mielestäni näihin väreihin saa aika ihanasti yhdistettyä vaaleanpunaista jos tyttö sattuisi tulemaan. Minun lempiväri aika lailla tällä hetkellä on vihreä, joten kaikki ovatkin nauraneet että meidän lapsi varmaan näyttää aina sammakolta, kun tuleva äiti on haalinut niin paljon vihreää pienen vaatekaappiin.. Hmm.. ja kodinkin väri ainakin tänä kesänä on vihreä!

Mutta nyt taidan uskaltautua ensimmäiseen masukuvaan.. ja arvailuja kehiin, kumpaako veikkaatte meille olevan tulossa?? Nämä ovat ensimmäiset ja ainoat masukuvat mitä olen kotona kuvia ottanut, sillä minusta näytän kuvissa ihan valaalta, kun tätä painoakin on niin paljon jo ennestään.... (pahoittelen muuten kaikkien kuvien huonoa laatua, minulla on digikameran akun laturi hävinnyt johonkin ja joudun näpsimään sillä välin kunnes sen taas löydän kuvia kännykällä....)



Nyt taidankin ottaa ompelukoneen esille ja ruveta ompelemaan sitterin valmiiksi sekä Tiinan palkintoa :) Tiina valitsi omiin neuvolakortteihinsa kankaan joissa valkoisella pohjalla sinisiä tähtiä :) Hyvä valinta! On yksi uusimpia kankaita mitä olen viime aikoina tilannut ja ihastuin siihen heti ensi silmäyksellä! Aurinkoista päivää teille kaikille, sellainen tästä nimittäin näyttää tulevan! :)

5 kommenttia:

  1. Ihana masu! <3 Oon kateellinen... ;) Ei voi kuin kaiholla muistella omaa palloa, siitä on jo niin pitkä aika...

    Meillä oli myös tuo nallehaalari ja se oli ainoa vaate, jonka kohdalla mies sanoi, että tuo säilytetään. Tuotiin nimittäin tyttö siinä kotiin sairaalasta. <3

    Kivoja vaatteita oot löytänyt. :)

    VastaaPoista
  2. Höpsis sinä miltään valaalta näytä! Ihana masukuva :)

    Ja nuo vaatteet on aivan syötävän suloisia. Munkin pitänee laittaa tarkempia kuvia siitä vaateläjästä jonka saimme lahjaksi, kunhan päästään kotiin :)

    VastaaPoista
  3. Ihania ostoksia! Varsinkin nallehaalari ja polkadot-potkupuku on hienot.

    Hieno maha kanssa. Ihan tyttömahalta näyttää :)

    VastaaPoista
  4. Nyt tarttee kommentoida! :D Tosiaan, ihania ostoksia ja tosi ihana masu! :) Mulle kans jo :D

    VastaaPoista
  5. Minunkin mielestä masu näyttää tyypilliseltä "tyttömahalta" :)

    VastaaPoista