perjantai 8. heinäkuuta 2011

Jäätelönhimo!

Voi apua minkä jäätelönhimon tämä raskaus onkaan saanut aikaiseksi! Koko alkuraskauden oksensin aina kun söin pikkuisenkaan jäätelöä ja nyt voisin syödä sitä aamupalaksi, lounaaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi! Koko ajan tekee vain mieli jäätelöä! Tätä menoa jos tuo jäätelönhimo jatkuu niin olen kohta hirmuinen jäätelöpallo, sillä olen tänäänkin syönyt jo kolmeen kertaa jäätelöä.....:/ Lakritsaa ja päärynää, nam! Ja minkä verran mieli tekisikin pehmistä! No, huomisen reissu Etelä-Suomeen varmaan löytää jostakin sitäkin suuhuni... Mietin jo että matkalla voisi pysähtyä hesburgerissa ja saisin semmoisen ihanan pehmispyörteen, ikeasta ainakin on ennen saanut pehmistä ja Jumbosta toivon mukaan löytyy Spice ice :) Eikös kuulostakin hyvin terveelliseltä viikonlopun menulta? ;)

Onneksi tekee mieli jotakin terveellistäkin, sillä mansikat ja kirsikat ovat seuraavina himolistallani.. joka päivä olen nyt parin viikon ajan syönyt mansikoita ja mansikkamaitoa! ja kirsikoita, mikäli niitä on jostakin löytynyt! Mansikoiden poimiminen oli kyllä anopin mansikkamaalta melkoisen tukalaa kun maha oli edessä ja oli niin kuuma!!Mutta kun tarpeeksi himoitsee jotakin niin kyllähän tuo onnistui ja sainkin ison rasian mansikoita itselleni kerättyä!

Ajattelin jo että minulle ei koko raskauden aikana tule himoa mihinkään, mutta taisipa sittenkin tulla :) Minkäslaisia juttuja te muut raskautuneet himoitsette tai himoitsitte raskauden aikana?

1 kommentti:

  1. Jumbosta saa ainakin ihania pehmiksiä ja Ikeasta myöskin, pehmiksen saanti on siis taattu! :D Kunpa ois kotona pehmiskone... Seisoisin siinä alla aamusta iltaan...

    Miula oli suklaan himo loppuraskaudesta ja se kyllä näkyi, paino lähti nousemaan aika vikkelään. :p

    VastaaPoista