tiistai 19. heinäkuuta 2011

Rokit rokkailtu

Huh, olipas viikonloppu! Ihana, mutta myös hyvin voimat vievä sellainen. Rokkailemassa tosiaan olin viikonlopun Ilosaarirokissa Joensuussa, eilen vasta palauduttiin kotiin ja eilinen ilta meni pitkälti sohvalla torkkuessa. Viime yönäkin sitten nappasin reilun 12h unet!

Rokki meni tosiaan hyvin ja jaksoin yllättävän hyvin siellä olla. Selkä ei oikkuillut kun vasta sunnuntai iltana rokista pois lähtiessä vähän vihleksi kun tavaroita kannettiin. Vessoissa käyminen onnistui hyvin, eikä rokki mennyt pelkästään jonoissa seisoessa. Väsymys iski vasta molempina iltoina viimeisen keikan aikana ja masumurunenkin voi koko rokin ajan hyvin. Oli melko hiljaisella tuulella rokissa, mutta yöllä kyllä muisti potkutella :) Ja rokkiruoatkin pysyi sisällä enkä oksentanut niitä pois :) Ihmeen vähän kyllä jaksaa enää syödä, kun pizzasta jaksoin syödä vain kolme palaa ja muuta ei tarvinnutkaan syödä koko päivänä, paitsi jäätelöä ;) Eikä ihme kyllä supistellut, vaikka sitä koko viime viikon ajan oli joka päivä!

Mutta, kylläpä ne humalaiset ihmiset ärsytti!! Mielestäni olen ollut koko raskauden ajan hyvin leppoinen mammuli ja miehellekään en ole niin kovin äreänä ollut vaikka hyvin äkkipikainen ja nopeasti suuttuva olenkin. Rokissa kuitenkin minua ärsytti hirmuisesti humalaiset ihmiset. Illalla menin vesipisteelle täyttämään vesipulloa niin joku idiootti sitten päätti minut kastella kokonaan vesiletkulla, siis kuka idiootti haluaa kastella raskaana olevan naisen?? ja sitten vielä vierellä olevat ihmiset taputtivat ympärillä että ihan todella hauska juttu.. Siis minulta ei tähän kyllä huumoria löytynyt!! Onneksi sattui varavaatteita olemaan mukana.

Sitten meidän vieressä olevat ihmiset ottivat koko ajan meidän peittoja itselleen alustaksi ja makoilivat meidän käsilaukkujen ja muiden tavaroiden päällä ja jos joku meidän retkituoleista oli vapaana, ottivat niitä itselleen istuttavaksi. Sitten kun meidän porukkaa tuli takaisin, eivät he kuitenkaan meinanneet antaa paikkoja takaisin. Eräs retkipatja meiltä repesi heidän takiaan. Ei siinä mitään jos olisivat kysyneet luvan ja sitten olisivat antaneet paikat takaisin, mutta ei! Yritimme sanoa heille, mutta vastaukseksi saimme käsimerkkejä ja erityisesti porukan miehet olivat hyvin agressiivisen oloisia ja sanoivat meille että meidän pitäisi siirtyä pois, sillä heidän ystävänsä ovat tulossa ja me emme enää siihen mahdu. Siis mitä?!?!?!? Me olimme olleet samassa paikassa koko päivän omalla porukalla.. Kyllä maailmaan mahtuu idiootteja!

Illalla minuun taas iski väsy ja sitten jo itkettikin kun ihmiset tuntui niin ilkeiltä.. Ja sitten kun oma mies ei tuonut minulle ruokaa vaikka oli luvannut niin sitten se oli viimeinen niitti... Sitten piti lähteä jo kyytiä odottamaan,kun oli niin väsynyt olo.. Että semmoista, hormonit näköjään hieman pinnassa.

Mutta kaiken kaikkiaan oli siis rokissa ihanaa, mahtavia bändejä, ihana sää ja ihanat ystävät joiden kanssa sai pitkästä aikaa höpötellä ihan kunnolla. Ihanaa vaihtelua normaaliarkeen :) Ensi vuonna uudestaan :) Toivottavasti meidän murunen siinä vaiheessa pystyy jo jäämään mummolaan yökylään.

Sitten vielä asiaa ohi otsikon :) Äitiyspakkaus saapui viime viikolla ja kaikkea ihanaahan sieltä löytyi, mutta myös sellaista mitä en itse olisi ikinä ostanut. Tyytyväinen kuitenkin olen että pakkaus otettiin. Nyt siis pyykin pesuun.. Käytetäänkö muuten vauvanvaatteiden pesussa huuhteluainetta? Yhden koneellisen viime viikolla jo pesin ja niihin en sitä laittanut, silitin vaatteet kun olivat kuivuneet..

Tuleva isukki ei ole hirmuisesti tuntenut vauvan liikkeitä, luulen että istukka jotenkin vaimentaa niitä tai sitten sillä ei ole tarpeeksi käsissä tuntoa :D Tänä aamuna kuitenkin sanoin että laitapa korva mahaa vasten ja kokeile kuuluuko sydänäänet. Siitäpä murunen innostui ja päätti potkia isiä korvaan ihan urakalla ja sen tuleva isi kyllä tunsi :)

1 kommentti:

  1. Meillä ainakin on koko ajan käytetty vauvan vaatepyykissä huuhteluainetta. Hajusteetonta (olisko se joku sensitive, ei jaksa käydä tarkistaan :D) tietenkin. Mutta kun kerran jaksoit vielä silittääkin niin ei se varmaan niin nuukaa ole.

    Odotusaikana ystäväni naureskeli että oota kun vauva syntyy niin et jaksa enää silittää... Ja näin on ollut... Oisinko kerran silittänyt ja lapsi nyt 8,5kk :D.

    Tuntuu siltä että kaikki on olleet Ilosaarirokissa, mun velikin oli ja niiden vuoden ikäinen oli mummolla hoidossa, meidän neitiä en vielä raaskinnut viedä hoitoon vaikka kai tuo jo pärjäisi.

    VastaaPoista