tiistai 5. heinäkuuta 2011

Vaipat saapuivat


Eilen sain tilaamani kestovaipat ja ihan ensimmäisenä on pakko hehkuttaa, eivätkö ne näytäkin ihanilta! <3 Minun oli pakko kasata kaikki vaipat lattialle ja ottaa ihan kuva miten kauniita ne ovatkin  yhdessä! Voin jo kuvitella nämä vaipat pikkuisemme päällä, miten suloiselta hän voikaan näyttää erityisesti noissa pallo ja tähti vaipoissa!  Nämä siis kaikki on tilattu e-bayn kautta Kiinasta, ovat siis uusia vaippoja. Jokaiseen vaippaan tuli imuosa ja sitten tilasin vielä noita lisäimuja 5kappaletta, joita voi itsekin sitten ommella esim. pyyhkeistä.

Tänään meillä varmaankin pestään vaippapyykkiä. Kestovaipat kuulema imevät paremmin mitä enemmän niitä on pesty, joten ystäväni opasti minua pesemään vaipat pariin kertaan. Nuo kuoret pitää kuulemma pestä 40asteessa ja pulverin kanssa, ei nestemäistä pesuainetta ja nuo imut voi pestä 60 asteessa. Ostin kaupasta Minirisk pesuainetta vauvanvaatteiden pesuun, mitäs pesuaineita te muut käytätte? Onko suositella jotakin?

Nyt viikonloppuna olemme lähdössä Etelä-Suomeen heittämään pienen shoppailukierroksen Ikeassa ja nähätävästi Jumbossa, joten sieltä pitäisi tuoda kotiin lipasto vauvan vaatteille ja Ikealta varmaan ostelen jotakin vauvan huoneen tekstiileitä. Saa nähdä mitä kaikkea mukavaa löytyy :) Isolla autolla lähdetään, joten ei ainakaan tilanpuute pitäisi iskeä!

Eilen kävin Joensuussa ystäväni luona vierailulla ja ystäväni innostui kierrättämään minua lastentarvikeliikkeessä, kirpputorilla ja isossa myyssä. Ihanaa seuraa, mutta vaarallista, sillä tämä shoppailupäivä meinasi saada minut shoppailumaniaan. Ensinnäkin suosittelen käymään Babyboom lastenkirppiksellä, joka sijaitsee Käpykankaan teollisuusalueella. Siellä on mielettömän hyväkuntoista vauvanvaatetta myynnissä ja edullisesti. Ostin säkillisen vaatteita 15€:lla ja hinnat olivat tyyliin 0,50€-2€. Rintapumpun käyttämättömän ostin 10€:lla. Ystäväni sanoi että se on ehdoton ostos, toivotaan että sitä sitten tullaan tarvitsemaan. Tosin kallishan tuo ei ollut, ja saa kaiketi myytyä eteenpäin, mikäli itsellä ei sille käyttöä olisikaan. Iso Myyn ostoskeskuksessa Name it:n liikkeessä oli aivan ihania tarjouksia ja löysin -50% rekistä vaikka mitä! Huomaatte varmaan että minua ei todellakaan pitäisi päästää mihinkään kauppaan.. Onneksi mieheni on mukana Etelä-Suomen keikalla, joten hän saa minua toppuutella noiden ostosten suhteen.

Tänään alkaa 26. raskausviikko, täällä kaikki hyvin. Vauva potkii terhakkaasti, erityisesti nukkumaankäydessä ja öisin! Tuo istukka vaan vielä nähtävästi estää jonkin verran niiden tuntumisen päällepäin, sillä vaikka ne tuntuvat itselle voimakkailta niin mieheni ei niitä silti tunne. Tulevalla isillä on kyllä muutenkin rauhoittava ote, sillä tuntuu että vauva rauhoittuu aina heti kun mieheni tulee yhtään masuni lähelle tai silittelee mahaa. Toivottavasti tuo taikakäsi toimii rauhoittavana myös vauvan synnyttyä ;)

Tässäpä loppuun vielä kuvaa pienistä ompeluksista, mitä viime viikolla sain aikaiseksi :) Perhoset siis tulevat kiinni verhoon joka tulee pinnasängyn ylle tai sitten mobiiliin. Kuten myös sydän mahdollisesti tulee kiinni mobiiliin. Etana muuten vain pehmoleluksi vauvalle. Ajattelin ensin laittaa sisälle helistimen, mutta minulla oli vain pieniä kulkusia ja ne eivät kovin paljon kuuluneet  tuolta pehmusteen sisältä.


Ihanaa viikkoa kaikille lukijoilleni, teitä onkin taas tullut lisää. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

ps. Tietääkö kukaan muuten Ikean/Jumbon läheisyydestä mitään lastentarvikeliikettä?? Pitäisi ostaa se vanna ja ilmakumirenkaat vaunuihin... huom. renkaissa erityisesti vanteet ratkaisevat, saa mieheni ne valita ;)

10 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Noista tulisi ihana mobiili.

    Kiva kuulla, että kestovaipat tuli hyvin perille ja oli hienoja. Ostitko montaa eri kokoa vai onko nämä kaikki muunneltavissa pienestä isoon?

    Laitahan kuvia ostoksista, ne kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
  2. hei!
    ihastuin kestovaippoihin :) odotan toista lastani ja innostuin niin toden teolla että lähdin ebayhin seikkailemaan. saisinko kysyä mistä tilasit ne?kuinka monta kpl ja paljonko maksoi?mietin kannattaisiko tilata suurempi määrä kerrallaan :) olivat ihania <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kestiskuoria! Mäkin menin ja hurahdin juuri kestoiluideaan.. :D tein pitkän postauksenkin niistä just tänään. Mua kanssa kiinnostaisi paljon e-bayssa maksoi tuollainen setti ja ovatko nuo mitä merkkiä? Mieluiten käy vastaan mun blogiin, unohan kuitenkin tulla kattoon tänne vastausta! ;)

    VastaaPoista
  4. Anna: kiitos :) Nämä vaipat on kaikki samaa kokoa, noilla neppareilla vaihdetaan kokoa ja ovat tosi kätevät! Pitääpäs katsoa josko saisin taas kuvia ostoksista laitettua. Ajattelin jo että en kehtaa enää laittaa kun niitä on tullut ostettua niin paljon!! :/ hups!

    Anonyymi: http://shop.ebay.com/good_seller003/m.html?_trksid=p4340.l2562 tässä siis linkki mistä tilasin nuo vaipat (tai siis ystäväni tilasi puolesta) Kannattaa tilata isompi satsi niin myyjä tekee niistä tarjouksen. Eli ensin katson mieluisat kuosit laitat koodit ylös ja sitten laitat tuolle myyjälle viestiä että paljonko ne maksavat postikuluineen. Minulle vaipat maksoivat 30kpl postikuluineen 105€ eli todella halpoja!

    VastaaPoista
  5. Ihanan näköisiä vaippoja! Samoin nuo ompeluksesi ovat aivan häkellyttävän ihania! Oletko ajatellut laittaa niitä esim. Huuto.netiin myyntiin? Itsekin kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni muutaman tuollaisen "öttiäisen" kotiin :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Verona :) Enpä ole edes mitään myyntiä ajatellut.. tosin taidan olla sen verran laiska ompelija etten myyntiin asti saisi ommeltua noita :) seuraavaan arvontaan voisin noita öttiäisiä ehkä ommella, ties vaikka siulla kävis tuuri!

    VastaaPoista
  7. Tytti, kysyisin vielä noista kestovaipoista, joita tilasit, että mistä ne on valmistettu? Eli onko niiden ulkopuolella PUL-kangas ja sisällä microfleece, entä insertit? Tekisi kovasti mieli tilata tuolta, mutta pitää olla ensin varma siitä, että nuo on imukykyisiä...
    Kiitos kovasti!

    VastaaPoista
  8. Jaa-a.. Kysyitpäs pahan kysymyksen, johon en kyllä taida osata vastata. Mitä on PUL kangas? Ulkopuolella on osissa semmonen liukaspintainen kangas ja osissa se on semmonen pehmonen? Sisällä jotakin fleecen tapaista ja sitten on nuo microkuitu imut.. Ystävällä on tosiaan ollut koko lapsen vaippaiän käytössä ja ne imee kuulemma hyvin, yöksi pitää useampi imu laittaa, mutta päivällä menee yhdellä imulla..

    VastaaPoista
  9. Materiaalit kuulostaa hyviltä ja jos ystävälläsi on kokemusta näistä niin nää varmasti toimii! Pitää nyt vielä miettiä, postimaksut kun näissä on aika korkeet. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  10. Kiitos kovasti vaippavinkistä. Tilasin näitä samoja Kiinasta ja ne tuli viikossa perille ja on tosi kivoja! Hyvät säästöt sai tehtyä.

    VastaaPoista