torstai 28. heinäkuuta 2011

Masukuva 28+2

Päivitelläänpäs vihdoin tätä masukuvaa. Eilen olin niin superväsynyt ja hikinen ja uupunut tästä helteestä, että jäi kaikki kuvat ottamatta! Tänään virkeämpänä, joten piti heti ruveta kuvailemaan masua kun kotiin pääsin.


Minun masuni on ihan punaraitainen lukuisista raskausarvista :( Minulle jo nuorempana tuli tosi herkkään raskausarpia ja meidän suvussa arpikudos on sellainen, että jos jostakin haavan saa niin arpi komistaa ja muistuttaa pitkään tapahtuneesta.. Ei ole auttanut/ehkäissyt rasvailut, mutta toivon vain kovasti että edes hieman haalistuisivat raskauden jälkeen, ei ole kovin nätti maha. Neuvolasta sain vinkkinä kokeilla uutta voidetta raskausarpiin: Cybele Scagel, maksoi apteekissa 18€ (19g voidetuubi), eli todella pieni ja kallis pakkaus, toivotaan että se on sen arvoinen! Kuukauden verran vähintään suositteli käyttämään ja sitten pitäisi jo tuloksia näkyä.
Tässä linkki tuotteen esittelyyn.

Kävin viime viikonloppuna saunomassa siskontyttöni kanssa, joka on 8 vuotias ja hän pitkään minun mahaani katseli ja jossakin vaiheessa sitten uskaltautui kysymään ihmetellen : -Täti, mitä siulla tuossa mahassa oikein on? Nuo kysymykset vauvaan ja raskauteen liittyen on kyllä ihania noiden pienten suusta esitettynä :) pitäisi ihan laittaa muistiin mitä kaikkea siskonlapsilla onkaan tullut kysyttyä. Silittelemässähän nuo masua käyvät ja ovat kovasti sitä mieltä että tätin mahassa on pieni tyttövauva! ja vauvan kokoa kun aina kerron niin ihmettelevät että voiko se olla niin pieni!

1 kommentti:

  1. Raskausarvet on niin ärsyttäviä, mutta minkäs teet. Täällä on vielä maha säästynyt niiltä. Oikeanpuoleinen reisi ja rinta on sen sijaan saanut aikalailla pintaansa uusia taistelujälkiä teinivuosien raitojen päälle. Mulla on samanlainen iho kuin sulla. Eli ei veny ja arvet pysyy. Kyllä täälläkin tuo vatsa varmaan kohtapuolin alkaa repeilemään (koputtaa kuitenkin puuta).

    Täytyykin tarkastaa saako kyseistä rasvaa Saksasta. Kiitokset vinkistä.

    VastaaPoista