maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kesälomareissun tunnelmia

Nyt se on sitten tämän kesän kesälomareissu Etelä-Suomeen tehty. Ihana reissu mukavassa seurassa, eli kivaa oli! ...mutta kyllä huomasi että ei tuota ihan samalla tavalla jaksanut kuin mitä normaalisti. Viiden tunnin automatkan jälkeen, oli selkä ensin hieman kipeänä ja kipeänä se vasta olikin lauantain shoppailujen jälkeen. Auton ilmastointi ja hotellissa vieraasssa sängyssä nukkuminen sai niskat ihan jumiin, ja sunnuntain shoppailun jälkeen olin niin rättiväsynyt että pois tullessa nukuin puolet automatkasta ja joka paikkaa kolotti! Kotiin tullessa olikin ihana käydä nukkumaan omaan sänkyyn!

Ihania ostoksia ainakin löytyi Ikealta, Pentikistä, H&M:lta, Kodin ykkösestä jne. Joten kannattava reissu oli! Ikealta sainkin edullisesti lakanat pinnasänkyyn, harsoja, hengareita ja sen Hemnes lipaston. Pääsen vihdoin tyhjentämään tuota yhtä huonetta kun se on pusseja pullollaan, kun ei ole ollut paikkaa mihin noita vaatteita olisin laittanut. Itselleni löytyi vaatteita Hennesiltä, joita tänä kesänä tarvitaan, kun on niin hiostavat kelit, tuntuu että koko ajan saisi olla suihkussa käymässä ja vaatteita vaihtamassa ja samalla sitten pyykkäämässä että olisi jotakin päälle pantavaa. Sekä myös pöytäliinaa, verhoja, purkkeja ja purnukoita kotiin..:)

Pyörähdimme myös linnanmäellä katselemassa ja syömässä, siellä olikin kiva fiilistellä huvipuistomeininkiä, vaikka missään laitteissa kukaan ei käynytkään. Kotiin vietävääkin löytyi, sillä voitimme semmoisesta "onnenpyörä tyyppisestä" arvonnasta jättisipsipussin, jossa sisällä oli 15 erilaista sipsipussia (normikokoisia) ja sitten vielä Marabou Daim-suklaata semmoisen 7 levyn jättipaketin :) Voitot jaettiin puoliksi kaveripariskunnan kanssa, eli ei tosiaan tarvitse vähään aikaa sipsejä tai suklaata ostaa. Siis rokkiin ainakin on sipsejä jo hommattuna :)

Tässäpä muutamia kuvia ostoksista vauvalle ja sitten vielä muutamia kuvia kirpparilöydöistä, eli rintapumppu jonka ostin 10€:lla ja sitten jotakin muuta ihanaa <3





1 kommentti:

  1. Eksyin blogiisi joku aika sitten ja koukussa oon. Oikein ihanaa odotusta sinulle ja koitetaan selvitä näistä helteistä :)

    VastaaPoista