tiistai 31. toukokuuta 2011

Löytöjä kirjastosta

Tänään kävin pitkästä aikaa katsastamassa kirjaston kirjavalikoiman. Melko vähän meidän kirjastosta löytyi vauvan odotukseen liittyen kirjoja, mutta jotain kuitenkin...


Tämän vauva tilauksessa kirjan kerkesin jo melkein kokonaan lukea läpi ja suosittelen! Mahtavalla tyylillä kirjoitettu kirja vauvan odotuksesta. Sain hyvät naurut moneen kertaan :) Tässä muutamia otteita :
"Mikäli sisua riittää seksiin vielä kolmannella raskauskolmanneksella, edessä on tiettyjä logistisia ongelmia. Kumppanisi saattaa tuntea itsensä delfiiniksi, joka yrittää päästä pukille sinivalaan kanssa."
"Emättimen kautta tehtävässä tutkimuksessa anturi työnnetään emättimeen. Anturi on niin pieni, ettei se käy dildosta (sääli), mutta siitä huolimatta tutkittavan pokka saattaa pettää siinä vaiheessa, kun laitteen käyttäjä suojaa sitä kondomilla." hmm todellakin sääli, sitähän sitä siinä vaiheessa tuli ajateltuakin.... ;)


Tämä kirja löytyi juuri lähtiessä ja päätinkin ottaa sen tulevalle isälle luettavaksi. Nähtäväksi jää joudunko itse lukemaan kirjan hänelle iltasatuna. Perhevalmennukseen kun mies ilmoitti ettei lähde, niin voisi edes kirjan kautta jotakin tietoa itselleen onkia..


Tässö kirjasessa oli aivan ihania vanhanajan ohjeita vauvalle! tuo kannen nuttu aivan erityisesti! Epäilys alkaa kuitenkin olla suuri että meidän vauva voisi olla poika, joten voi olla että ei tuollaista sitten saakaan...:(


Ja tämä löytö kestovaipoista. Tähän pitääkin tutustua kunnolla! Eräs ystäväni on tulossa meille kylään perjantaina ja ajattelimme laittaa tilauksen kestovaipoista menemään :) Niitähän ainakin tullaan kokeilemaan!

Minkäslaisia löytöjä te olette kirjastosta tai kirjakaupoista tehneet??

3 kommenttia:

  1. Ensimmäinen kirja kuulostaa sellaiselta, että sen voisi lukaista vaikka näin vauvan jo saaneenakin. ;)

    Mie tykkäsin odotusaikana lueskella tätä Suomalaista vauvakirjaa.

    http://www.bookplus.fi/kirjat/suomalainen_vauvakirja-4344639

    Tämmöselle vauvaummikolle se oli just passeli "opas", mutta siula on varmasti jo työsi perusteella parempi tatsi vauvoihin mitä miula. :D Et tarvii opasta. ;)

    Tuota kestovaippakirja oli miula myös iltalukemisena, ei sitten kuitenkaan innostuttu edes kokeilemaan kestiksiä vaikka alkuun olin hyvinkin innostunut. Taisi innostus hiipua siinä kun opettelin mitä mikin termi tarkoittaa...

    VastaaPoista
  2. Pitääpä laittaa korvan taakse. Varsinkin tuo ensimmäinen ja myös tuo kestovaippa kirja. Yritys vasta alussa, mutta koskaan ei voi lukea liikaa :)

    VastaaPoista
  3. Mape: Miusta tuntuu et kaikki koulun opetuksen unohtuu kun saan vaavin syliin, joten voishan tuo opas olla miullekkin ihan paikallaan. Tällä hetkellä ainakin kaikki äitiysneuvolatyötä koskevat asiat on täysin unohtuneet..

    noita termejä tuossa kestovaippailussa näköjään riittää :D pitää varmaan kaverilta kysellä et mitä tarvitsee tietää, tilata rysäyttää vaan ne vaipat ja ruveta käyttämään..

    LauraR: Tuota ensimmäistä kirjaa oikeasti suosittelen! Sen oikeasti jaksoi lukea todella hyvin kannesta kanteen, mahtava kirja!

    VastaaPoista