tiistai 15. maaliskuuta 2011

9+0

... ja niin sitä vain saatiin 10. raskausviikko alulle! Jihuu!

Tosin olo ei kyllä ole vieläkään jihuu.. Tällä hetkellä ruokavalio nimittäin on pelkästään puuroa, jogurttia ja hedelmiä. Liharuokia en pysty edes haistelemaan, kun alkaa jo oksennus nousta kurkkuun, samoin kaikki leivät ja kiinteät ruoat ällöttää.. Jääkaapin avaamisen ajaksi minun pitää laittaa hiha nenän eteen, sillä se haisee pahalle! yäk-yäk-yäk! Nyt on kyllä hieman heikko olo, kun on puuroilla menty parisen päivää.. Pitänee varmaan jotakin velliä yrittää keittää illalla- perunavelli voisi kyllä olla hyvää :) Ystäväni närästys on myös tullut entistä enemmän ystäväksi ja joudun Rennietä käyttämään jatkuvasti. Onneksi siitä kuitenkin on apua!

Vielä olisi neljä tuntia töitä.. ja mieli tekisi niin kovasti nukkumaan.... Toivottavasti parin viikon päästä alkaa helpottamaan, sillä mikäli tämä vielä jatkuu niin on varmaan pakko hakea saikkua. Ei nimittäin kohta tule töiden tekemisestä mitään kun on niin heikko olo! Mutta onneksi nämä oireet johtuvat meijän murusesta niin kyllä tämän kestää <3

5 kommenttia:

  1. Ihanaa, siinä ne viikot vaan vaihtuu! :) Harmi tietty kun siun olo ei oo kovinkaan hyvä, mutta niinkuin sanoit, kun tietää syyn sen jaksaa sietää. Ei se loputonta ole! ;)

    Mie elin alussa kans hyvin pitkälti jugurtilla ja Viiliksillä. "Oikeeta" ruokaa ei tehny mieli ja kylmän jauhelihakeiton kaapiminen kattilasta mikrossa lämmitystä varten - yöks!!

    VastaaPoista
  2. I hear you! Sympatiaterveiset kohtalontoverilta. Kyllä se siitä. Jostain juuri luin, että pahoinvointi vaan kertoo siitä että raskaus etenee hyvin :) Musta kuulostaa hieman epätoivoiselta lohdutusyritykseltä ;)

    VastaaPoista
  3. Itsellä nyt 8+4 :) Tänään kävin ultrassa varmistelemassa vuodon jälkeen ja siellähän se 2cm mötikkä lillu ja sydän sykki (nyt jo sanoivat ettei turvotusta näy, huh!) Sunnuntaina kerrottiin vanhemmille ja sisaruksille, kaikki ovat innoissaan ja ihana olo kun lähimmät tietää asiasta :)

    - Noonis

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun viikot vaihtuu! :) Toivottavasti huonovointisuus helpottaa.

    VastaaPoista
  5. Kiitokset tsempityksistä teille kaikille :) Kaikki epätoivoisetkin lohdutusyritykset on tervetulleita ;) Tsemppaa jaksamaan! Jaksamista myös siulle kaiho!

    Noonis: Ihania ultrakuulumisia <3 Oon tosi iloinen siun puolesta! Siis tuo tunne on kyllä ihana ku lähimmät tietää ja nekin niin innoissaan :)

    VastaaPoista