torstai 17. maaliskuuta 2011

Kuntostartti

Nyt on sitten käyty tänään aloittamassa pieni "kuntokuuri". Työnantajamme kustansi meille kaikille henkilökohtaisen kunto-ohjelman kuntosalille, joten päätinpä minäkin käyttää tämänkin hyödyn :) Ohjaajalle kirjoittelin jo etukäteen raskaudestani ja hän olikin valmistanut minulle kevyen kunto-ohjelman, tavoitteena pitää kunto hyvänä raskauden ajan ja synnytystä ajatellen. Käytiin siis ohjelma tänään läpi. Ohjaaja oli jaksotellut ohjelman kahdelle päivälle viikkoon, toiselle päivälle ylävartalon ja toiselle alavartalon. Liikkeet kokeiltiin läpi ja katsottiin että mikään ei tuntunut pahalta. Nyt siis pitäisi vaan tsempata ja yrittää käydä salilla pariin kertaan :) Alkuillasta meinasin jo koko tapaamisen perua, kun oli tosi huono olo, mutta onneksi kerkesin levätä ennen salille menoa ja tuo onnistuikin ihan hyvin ja olo oli tosi hyvä sen jälkeen, virkeämpi!


Mutta, onhan tuo ollut huono olo edelleenkin... Eilen ja tänään olen oksentanut ennätyspaljon. ja eilen pitikin käydä nukkumaan jo yhdeksän aikaan, kun huono olo iski illalla. Noh, huomenna ollaan lähdössä reissuun viikonlopuksi, joten pitäkää peukkuja, jotta huono-olo ei vaivaisi koko reissun ajan, ja että voisin hotellin antimista nauttia muustakin kuin vain aamupuurosta ;) Renniet mukaan ja menoksi!

Tuli muuten kutsu ultraankin, on 11.4, eli tuolloin viikot meneekin jo 12+6.. Sitä siis odotellessa! Huomenna olen menossa verikokeissa vielä käymään aamulla, katsotaan se seulontaverikoe ja sit veriryhmä ja hiv-hepatiitti-kuppa testit.

Mitenkäs te muut harrastatte liikuntaa raskauden aikana? Minua kovasti mietityttää kun ollaan lähdössä parin viikon päästä lappiin ja siellä oli tarkoitus kelkkailla ja lasketella, mutta en tietä miten sitä uskaltaa, kun laskettelussa on kaatumisvaara ja sitten taas kelkkailussa tulee täristystä... Onpa oikeasti paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon, vai onkohan sitä liian tarkka kaiken suhteen?

Toivottelenkin jo nyt oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille :) Toivottavasti ilmat pysyy aurinkoisina!

4 kommenttia:

  1. Itse olen harrastanut raskauksien aikana liikuntaa kävelyn, uimisen ja pyöräilyn muodossa. Laskettelemaan en olisi uskaltanut. Toivottavasti huono olo ja oksentaminen hellittävät.

    VastaaPoista
  2. Noin alussa voi harrastaa ihan mitä liikuntaa tahansa, vauvan alku on vielä niiiiin pieni ja hyvin suojassa ettei oikeastaan mitkään liikkeet pysty sitä vahingoittamaan.

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä sinne oksuolon keskelle! Olit kyllä hurjan reipas kun siitä huolimatta lähdit urheilemaan. Minä olisin varmaan kaatunut sängynpohjalle :)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. P ja Anonyymi kiitokset ohjeista :) Kelkan selkään taidan ainakin reissussa hypätä, mutta tuo laskettelu hirvittää, kun en mikään lahjakas laskettelija ole..

    Verona: Kiitos tsempityksistä :) Olis kyllä tehny miunki mieli kaatua sängynpohjalle, mutta onneksi on tuo toinen puolisko potkimassa myös sängystä ylös...;)

    VastaaPoista