tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hyvää naistenpäivää!

Ensiksikin haluan toivottaa oikein ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille lukijoilleni, nauttikaa :) Toivottavasti myös miehet ovat fiksuja ja hemmottelevat meitä tänä päivänä. Olen yleensä saanut mieheltäni kukkia, joten saa nähdä mitenkä tänä vuonna on päivä muistissa :) Kertokaahan miten teitä on naistenpäivänä muistettu?

Täällä poksuu viikot :) 8+0, eli yhdeksäs raskausviikko alkamassa, jee!! (menihän se nyt oikein, olen vieläkin ihan sekaisin näistä viikoista ja päivistä) Ensi viikolla pitäisi olla maanantaina neuvola, mutta terveydenhoitajani on sairastunut, joten saa nähdä peruuntuuko aika, varailin jo varuilta aikaa seuraavan viikon perjantaihin, mikäli tuo maanantai ei sitten onnistukaan.

Nyt raskaudestamme tietää koko lähipiiri, eli perhe (sisarukset ja vanhemmat). Minun siskoni olivat aivat innoissaan, ja sainkin toiselta siskoistani ihania mammavaatteita ja hän myös lupasi, että saisin sieltä vaunut, sitterin, vaatteita jne. Saas nähdä mitenkä käy, otetaanko vanhat käyttöön vaiko ostetaan uudet, sen näkee varmaan puolenvälin jälkeen mitenkä ostoskärpänen minua puraisee. Toisen siskoni mies kävi ostamassa minulle ruusukimpun, aivan ihana ele! Hän oli aivan haltioissaan, kuten myös siskonikin uutisesta ja halusivat kuulla kaikki. Siis tämä onnen jakaminen on sitten ihanaa! <3 Ihanaa kertoa kaikista tärkeimmille ihmisille ja jakaa tunteita ja ajatuksia, sekä saada neuvoja!

Omat vanhempani saivat tietää eilen ja kaikista hellyttävintä oli kun tuleva ukki tuli ultrakuvan kanssa kyselemään, että missäs se mönkiäinen oikein nyt on? Uskon että minulla tulee olemaan mahtava tukiverkosto koko raskauden ajan, että sen jälkeen. Siitä osaan kyllä olla todella kiitollinen! Tänään siis äidin luo syömään, sillä väsymyksen vuoksi en ole jaksanut laittaa lämmintä ruokaa aikoihin. Eilinen iltakin meni nukkuessa ja nukkuessa. Pahoitteluni että tännekin tulee hieman vähemmän tekstiä, mutta kun ei jaksa edes koneellakaan viettää aikaa :(

Kävin muuten lenkillä sunnuntaina, ihan ok, mutta huomasin että pahoinvointi oli tämän jälkeen kahta kauheampaa, joten taidan typistää lenkkeilyä ainakin hieman lyhyemmiksi..

3 kommenttia:

  1. Onnea ysi viikosta :) Täällä alkaa huomenna kasi. Aika tarkalleen viikon jäljessä siis posotellaan :D. Ei olla tosin uskallettu kertoa vielä kelleen...pari ystävääni tietää asiasta. Meillä myös ihanat tukijoukot luvassa molemmissa maissa, joten kiitollisia saamme olla. Tuli tuosta mieleeni kun sanoit ettet ole jaksanut laittaa lämmintä ruokaa pitkään aikaan. Taisi olla tänään toinen kerta kun olen tämän raskauden aikana jaksanut kokata. Ei siis kauheen vahvasti mene täälläkään hahah...Onneksi mies kokkaa :)
    Jaksuja ja vointeja sinne!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa aivan ihanalta! :) Ja hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
  3. Tiitu: Voi kun siulla on ihana mies! Onneks miulla on ihana äiti ja anoppi jotka on laittanu miulle ruokaa! Mies ei oikein oo ruoanlaittotyyppiä.... Jaksuja myös siulle!!

    Kiitos Verona :) Samoin siulle!

    VastaaPoista