sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kertomisia...

Aurinkoista sunnuntaita! :)

Täällä ollaan lähdössä kohta lenkkeilemään, kun niin ihana ilma ulkona on. Pitää vain varmaan hieman varovaisempi olla askeleissaan, sillä siellä on super liukasta. Arvelin lähteä tosiaan kokeilemaan lenkkeilyä ja toivon kovasti että pystyn lenkkeilemään oksentamatta. Nyt tällä hetkellä on ihan hyvä olo, mutta viime viikkojen aikana olen huomannut että pienikin rasitus saa laatan lentämään. Ei hyvä, sillä täällä kaivataan liikuntaa ja raitista ilmaa! Oli minulla tietysti tällä lenkkeilyllä hieman taka-ajatuksiakin...
Meinasin matkan varrelta laittaa kuvaviestit sisaruksilleni pienestä murustamme ja sitten vähän sen jälkeen pölähtää käymään :) Oon jo niin monta viikkoa halunnut heille kertoa, niin nyt ei enää odotella vaan tänään kerrotaan, saas nähdä minkälaise vastaanotot uutinen saa aikaan. Minulla pieni aavistus on, että ehkä vanhin siskoni on asian jo arvannut.

Omille vanhemmilleni jätin kortin kotiin odottamaan heidän kotiinpaluutaan, jossa on ultrakuva ja tervetulotoivotukset kotiin ukille ja mummolle:) ja sitten jätin kortin alle tuon isovanhempien kirjan, josta kuva taisikin löytyä jostakin aiemmasta postauksestani. He tulevat reissusta kotiin huomenna. Harmittaa vähän kun olen joutunut näin pitkään odottamaan heille kertomista, mutta mitäpä lähtivät ja olivat näin pitkään reissussa!

Mieheni vanhemmat ja yksi sisaruksistani jo tietää ja ovat olleet aivan innoissaan :) Meidän alunperin piti kertoa tänään appivanhemmilleni, mutta anoppi arvasi asian ennen kuin kerkesimme kertomaan. Kyselin vain heiltä sattuvatko olemaan viikonloppuna kotona ja siihen anoppi: "onkos teillä jotakin kerrottavaa? tuleekos teille vauva? " Mitäpä tähän sitten vastaamaan, menin nimittäin ihan hämilleni, sillä kysymys tuli ihan puskista. Oli sen jälkeen ihan innoissaan ja antoi vinkkejä pahoinvoinnin hoitoon :) Appeni taas sai tietää eilen, kun jätettiin hänelle kuva ja kirjanen odottamaan hänen kotiinpaluuta. Anopin mukaan oli katsellut  kuvaa ja ollut ihan hämillään että mikä tämä on, oli Anopin pitänyt vinkkiä antaa, ennen kuin oli asian tajunnut, mutta kylläpä oli tuleva ukki niin onnellisen näköinen kun kylässä eilen illalla vielä käytiin :) Meidän murunen tulee olemaan heille ensimmäinen lapsenlapsi.

Tänään muuten satuin aamulla aukaisemaan tv:n neloselta ja siellä oli käynnissä "unitupa" ohjelma, tämän päivän jaksossa annettiin vinkkejä nukkumiseen sekä muutamia jumppaohjeita eri raskauden vaiheissa oleville odottaville äideille. Yläkulmassa luki että jakso löytyy ruutu.fi sivulta, joten jos jotakin kiinnostaa niin käykääpä katsomassa. Mutta psst, älkää vaan katsoko miehen kanssa, minä itse erehdyin mieheni kanssa ohjelmaa katsomaan ja kyllä sieltä heti tuli kommenttia: "tuossa sanottiin että jumpassa voi käydä" "niin ja suklaata pitäisi välttää" jne jne... huoh!

2 kommenttia:

  1. Oi että, ihania reaktioita. Ja ihanalla tavalla ootte asian ilmoittanut. :)
    Toivottavasti pahoinvointi antaa periksi, niin saat nauttia näistä ihanista keleistä. :)

    VastaaPoista
  2. <3 <3 <3
    Täällä kanssa tuollainen ylihuolehtivainen mies. Menin möläyttämään sille, että jalkapohjassa siellä ja siellä on akupisteet, joita painamalla voi aiheuttaa keskenmenon tms. Nyt se ei enää anna mulle jalkahierontaa! Mur.. Ja lakritsa saattaa aiheuttaa oppimisvaikeuksia. Arvaa saanko syödä enää lakritsaa? Mun suurta herkkua. Pah... :D Toisaalta hirmu söpöö. Pitääkin käydä tsekkaamassa tuo ohjelma.
    Vointeja sinne!

    VastaaPoista