keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vauvako?

Nyt en oo kyl ihan varma, mutta saatoin äsken kuulla angelsounds dopplerilla vauvan sykkeen!?! Kuulosti ihan höyryveturilta ja se kuului oman sykkeen vierestä.. Tosiaan läheltä suoliluuta oikealta puolelta niinkuin Tiitukin oli löytänyt. Kamalaa kun olen neuvolassa harjoittelussa kuullut vaikka minkä verran sydänääniä, mutta nyt kun itseltäni kuuntelin niin olo ihan epävarma.. Pitää varmaan vielä kokeilla illalla uudestaan, josko mieskin kuulisi vai kuulenko jo omiani?

4 kommenttia:

  1. Ajatella näitä kaikenlaisia laitteita nykyisin joita voi ostaa kotiin, mistä ei ennen ollut tietoakaan. Varmaan aika sykähdyttävää kuulla oman pienen äänet masussa <3 voih! :)

    VastaaPoista
  2. Hihih! Kyllähän tuo vertauskuva höyryveturista kuulostaa aika vakuuttavalta! Ja jos syke on nopea (yli 120), niin mikäpä muukaan siellä vatsan alueella niin nopeasti sykkisi? :)

    Mulla nyt viikot 17+6, mutta vielä ei olla sykettä kuultu kuin kohiseva versio alkuraskauden UÄ:ssä. Huomenna onneksi neuvola!

    VastaaPoista
  3. Junna: oli kyl ihanaa kuulla ja tänäänkin kuului :) Tosin miusta tuntuu että kukaan ei oikein ymmärrä miksi kotiin pitää tuollainen laite hankkia, ei ainakaan mieheni, jonka mielestä koko vehje on maailman typerin keksintö.

    Tuittu: Olihan se nopea :) Tuskinpa se muukaan tosiaan siellä voi olla, hihii! Voi, ihanaa neuvolaa huomiselle! <3

    VastaaPoista
  4. ÄÄÄ IHANAAA <3 <3 Mahtavaa :D Onnea <3 <3!! Laitahan hei kuvaa siitä sun dopplerista, olis kiva tietää onko samanmoinen kun meikäläisen kapistus. Sulla on näköjään np ultra päivää ennen mua :) Jännää odottelua voi että :) Milläs viikoilla sä sitten jo olet? Kun oon sua noin viikon takana ja laskin hyvällä matikallani (NOT) että olisin ite sillon jo kolmannellatoista rv:llä... eiks se np ultra pidä tehdä 11-13rv?

    VastaaPoista