keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ostoksia

Lupailin laitella kuvia ostoksistani, Nämä kaksi on H&M mama-mallistosta (kuvat myös sieltä). Nämä mustat housut aivan mahtavat päällä, todella mukavan tuntuiset! Hame odottaa kaapissa kesää  :) Rokkailemaan varmaan ainakin lähdetään tuo hame päällä, nice! Tulihan sieltä ostettua vielä muutakin, mutta niistä en valitettavasti saanut kuvia. Mielettömän mahaturvotuksen takiaon jo pakko käyttää mammavaatteita, sillä jos vaatteet yhtään puristaa niin tulee heti huono olo.. ja kun tätä mahaa jo muutenkin on niin tuo turvotus on saanut minut paisumaan valaaksi!

Nämä vauvan yöpuvut ostin KappAhlista. Tarkoitus ei ollut ostaa mitään, mutta kun sattui silmää miellyttämään niin ajattelin että siellähän ne kaapista löytyy, kun niitä sitten joskus mahdollisesti tarvitaan :) Eräs ystävä sanoi, että turhaan ostelet vauvan vaatteita. Niitä saa kuulemma niin paljon tuttavilta ja sitten lahjaksi, joten ihan turhaa ostaa itse. Mutta! Minäpä haluan ostella myös itse! Haluan vauvalleni sellaisia vaatteita, jotka miellyttää omaa silmää ja valita myös itse eikä niin että kaikki tulee valmiina muilta. Toki otan mielelläni vastaan käytettyjä vauvan vaatteita, ja tulen varmasti kiertämään paljon kirpputoreja, mutta saa kai sitä ostella jotain uuttakin? 


Täällä muuten ollaan kotona sairaslomalla tämän päivää. Eilinen oli taas sarjassamme todella huonoa oloa! Oksentelin todella paljon ja erityisesti vesi tahtoi tulla hetkessä ulos, pariin otteeseen en kerennyt edes vessaan! Meinasin myös pariin otteeseen pyörtyä kokouksissa istuessa, joten jäi yksi illan kokous käymättä ja hainkin saikkua ja tämänkin päivän olen kotona. Uutena oli että viime yönäkin oli huono olo. Mikään asento ei tuntunut nukkuessa hyvältä ja tuntui ällöttävältä olo. Nyt ollut hieman parempi olo taas tänä aamuna ja sain syötyäkin, mutta heikko olo on eilisestä ja viime yöstä.

4 kommenttia:

  1. Tuo hame on ihana käytössä. Mulla oli samanlainen mammahame ja tykkäsin kovasti:)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihastelin juuri tuota farkkuhametta! Olisi ihana pitää tuollaista legginsien ja topin kanssa:) ja vielä ballerinat niin avot!

    VastaaPoista
  3. Minä olen myös päässyt huomaamaan, että äitiysvaatteissa on mukavuus kehitetty huippuunsa - ne ovat joustavia, pehmeitä ja mukautuvia <3

    Vaikka onkin totta, että paljon saa tutuilta käytettynä ja äitiyspakkauksesta, niin minä haluan kanssa, että meidän vauvalla on jotain ihan häntä ajatellen ostettua, isän/äidin valitsemaa. Ja jos saa paljon käytettynä, niin voi panostaa niissä muutamissa itsehankituissa laatuun määrän sijaan ;)

    Onpa ikävä kuulla, että sulla pahoinvointi on noin voimakasta, ja ettei vesikään pysy sisällä :( Toivottavasti menee pian ohi!

    VastaaPoista
  4. P: Toivotaan, että itekin tykkään :) Kiva kuulla hyviä kokemuksia, mietin nimittäin ensin ostanko kun hame hieman lyhyt on, mutta onhan legginssit tosiaan keksitty.

    Junna: Kuulostaa kyllä superhyvältä yhdistelmältä, tullaan siis kokeilemaan :)

    Tuittu: Nimenomaan!<3 Onneksi näin ja valikoimakin on aika hyvä, vaikka niitä melko vähän onkin tarjolla.

    Tänään muuten taas ihan erilainen päivä, postafenista näköjään apua, en oksentanut kuin kerran. Ja jano on koko ajan ja mehu on hyvää! Mutta näköjään närästys kiusaa enemmän, jos en oksenna. Ostin tänään apteekista gavisconia, jospa siitä olisi enemmän apua kuin renniestä. Kamalalta kyllä tuntuu tuo lääkemäärä mitä nyt minulla käytössä.. (postafen, gaviscon/rennie ja sit vielä hiivatulehdukseen canesten...)

    VastaaPoista