tiistai 20. syyskuuta 2011

36+0 =30 päivää laskettuun aikaan!

Tänään onkin tasan 30 päivää laskettuun aikaan, joten pikkuhiljaa saa ruveta jännittämään että milloinka sitä pieni "Jörö-Liisa" maailmaan syntyy :) Tästäpä syystä laitankin tänään vielä arvausvisailun meidän vauvan syntymäpäivästä,kunhan saan tuon palkinnon nyt mietittyä, joten olkaapas kuulolla.

Täällä on vointi hyvä ja neuvolassa käyty eilen. Vauva kasvaa ja liikkuu hyvin. Paino on pysynyt minulla melko samassa jo monta viikkoa, ensimmäisestä neuvolakäynnistä painoa on tainnut tulla n. 3kg verran. Ei turvotuksia, hb 124 rautalisällä ja SF mitta keskikäyrällä kulkee (32cm). Vähensin tuota lenkkeilyä jonkin verran ja ne selkä/issiaskivut helpottuivat, huomaa heti jos on päivällä tullut liikaa touhuttua, sillä sitten nuo kipuilut yrittää taas palata. Yöt olen saanut nukkua melko hyvin, vaikkakin herättäähän nuo vessareissut useampaan kertaan ja sitten ei meinaa uni tulla. Eilen tuli aamulla herättyä viideltä ja sittenpä päivällä pitikin nukkua useamman tunnin päiväunet.

Tässäpä masukuvaa tältä aamulta sivusta ja edestä, alkaahan tuo aikamoinen pallo jo olemaan :)


Tämä mamma on ollut nyt aktiivinen virkkaaja, innostuin nimittäin kovasti virkkaamaan sisustusjuttuja trikookuteesta ja tässäpä onkin viime päivien aikaansaannokset. Ihanaa kun nyt on aikaa touhuta kaikkea sellaista mistä tykkää!! Suosittelen teitä muitakin kokeilemaan, on nopeaa ja helppoa:




Eilen sain muuten ihanaa postia Tuitulta :) Osallistuin pieni ihme-blogissa arvailuun Tuitun vauvan syntymäpäivästä ja onnistuin arvaamaan päivän oikein, sukupuoleksi veikkasin tosin poikaa. Tuittu oli siis päättänyt minuakin ilahduttaa palkinnolla ja tällainen ihanuus postista tipahti. Tälle onkin jo paikka tiedossa hoitopöydän luota, johon olenkin kovasti jotakin kuvaa etsinyt :) Kiitos siis Tuittu kovasti!!


Niin ja loppuun vielä kiitokset viime postaukseen kommentoijille! Mahtavia kommentteja, niitä luin ilolla! Käykäähän vielä lisäilemässä kokemuksia synnytyksen kivunlievityksestä, sillä ne kiinnostavat varmasti monia ja te jotka ette vielä kommentteja ole lukeneet niin suosittelen suuresti :)

Huomasin juuri muuten että tällä postauksella ei kyllä ollut nyt päätä eikä häntää, mutta ei taida kyllä tällä tulevalla mammallakaan olla :D

3 kommenttia:

  1. :) Ihana masu! Ja kiva, että kortti ilahdutti. Meillä on ainakin nuo hoitopöydän viereen kiinnitetyt Onni&Ilona kortit naulinneet pikkuisen katseen ihan ensi päivistä lähtien!

    Ja hyvä, että helpotusta liitoskipuihin on löytynyt levosta. Kyllä se keho kertoo!

    VastaaPoista
  2. Kauniita käsitöitä! Mistä olet hankkinut kuteen? Mieluusti itsekin virkkailisin tuollaisen pitsimaton :)

    Arja

    VastaaPoista
  3. Tuittu: Todellakin ilahdutti :) Harmitti kyllä ihan avata paketti, kun olit sen niin nätisti pakannutkin!

    Arya: Kuteen ostin taitoshopista, tuo taisi olla ontelokudetta, 1 vyyhti maksoi 12€ ja mattoon kului juuri sen verran. Trikookude oli halvempaa 6€/vyyhti.
    http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/mallit_l?openview&restricttocategory=Matonkude
    Tuolta löytyy monia ohjeita erilaisiin matonkude käsitöihin :)

    VastaaPoista