lauantai 10. syyskuuta 2011

Huonosti nukuttuja öitä

Yöheräilyt ovat jo pidemmän aikaa kuuluneet raskauteeni. Milloin pitää juosta vessassa, milloin jano herättää tai asentoa pitää vaihtaa. Aiemmin asennon vaihtamiseen liittyi vihlontaa nivusissa, joka sinänsä oli ikävä vaiva, mutta vielä pientä lonkkien ja lantionseudun kolotukseen verrattuna, jota on nyt esiintynyt parin viikon ajan ja tuntuu vain pahenevan! Auts!

Useampina öinä olen joutunut tosiaan ottamaan särkylääkettä, kun tuntuu että muuten en saa nukutuksi ollenkaan. Viime yönä taas tuntui että siitäkään ei mitään apua ole ja tuota juilimista/jomotusta kun sitten on pitkin päivääkin, eikä tunnu helpottavan kuin hetkeksi. Viime yönä tuli nukuttua ehkä muutama tunti, aamulla silmät ristissä tuli herättyä sillä oli niin tokkura olo. Yöllä hipsin välillä olohuoneeseen nojatuoliin torkkumaan, vaihdoin sohvalle ja takaisin makuuhuoneeseen. Voi jomotus!! Kokeiltu on siis särkylääkettä, miljoonia tyynyjä tukena, eri asentoja ja paikkoja missä nukkua, mutta ei taida oikein olla mistään apua. Muuten olo on mitä energisin ja tunnen voivani hyvin, mutta tuo kolotus kyllä rajoittaa tekemisiä. Siis jos jollakin on hyvää neuvoa lieventämään tätä vaivaa niin niitä otetaan vastaan....

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! :) Niin ja Jiille vielä erikseen miljoonasti onnea pienestä ihmeestä!! <3

2 kommenttia:

  1. Ikävä kyllä mulla ei ole keinoja millä tuota vaivaa helpotettaisiin. Jos yhtään lohduttaa niin saman kaltaisista oireista kärsitään täälläkin, mulla tosin menny nuo säryt toisin päin. Olen jo varmaan puolet raskaudesta kärsiny noista lantion kivuista, jopa niin kovista etten pysty kääntymään sängyssä. Viimeisen kuukauden tai kaksi on särkenyt lähes koko päiväisesti, nyt on mukaan tullu häpyluun vihlonta joka sekin on vähitellen muuttunut koko aikaiseksi, mutta pahimmillaan on aamuisin :( On se puuduttavaa nukkua koko yö samalla kyljellä, tosin en se minäkään kokonaisia öitä nuku.. Mutta, nukun sitten aamupäivällä tai päivällä lisää jos yöllä en saa tarpeeksi unta, eipä kai sillä tässä kotona ollessa niin väliä ole milloin sitä nukkuu kunhan unta saa niin ettei ole koko aikaa kamalan väsynyt. Ja itse lohduttaudun sillä, et tuleepahan harjoiteltua yösyöttöjä varten :)

    VastaaPoista
  2. Oi, paljon kiitoksia onnitteluista! :)

    VastaaPoista