torstai 29. syyskuuta 2011

Isyyspakkaus

Minulla oli tarkoitus tehdä isyyspakkaus valmiiksi jo alkuviikosta, mutta miehen sairaslomapa hieman jarrutti hommaa. Mieheni seurasi kotona ollessaan joka ikistä tekemistäni ja oli koko ajan kyselemässä mitä milloinkin teen, joten se siitä isyyspakkauksen kasaamisesta. Tänään mieheni pystyi jo lähtemään töihin, joten minäpä tartuin heti tuumasta toimeen.

Pakkaus on jo melkein valmis, puuttuu ainoastaan: karkkipussi, sisurasia, energiajuoma, kahvipaketti, isin kulta tutti (jonka tilasin, ei ole vielä tullut) ja isin muru hattu (jonka teen jos kerkeän tekemään). Mallia pakkaukseen katsoin netin keskustelupalstoilta, josta mm. tuo isyyspakkauksen sisältö teksti on otettu, sekä erityisesti Tuitun "pieni ihme"-blogista, josta sain mallin tuosta arjen korttipakasta ja muistakin tavaroista mitä isyyspakkaukseen voisi laittaa. Kiitos kovasti!



Ps. Nyt on kilpailun palkintokin valmiina ja kuva siitä näkyy sekä kilpailuun menevässä linkissä blogin oikeassa ylänurkassa, sekä kuva hieman isompana myös kilpailupostauksessa. Muistakaahan osallistua :)

1 kommentti: