perjantai 30. syyskuuta 2011

Masukuva 37+3

Tänään piti ihan ruveta masukuvaa ottamaan että varmasti tulee vielä ainakin yksi kuva loppuraskausajalta masusta otettua ja tällaiselta se tänä aamuna näyttää. Ihana masu, kohta sitä tulee olemaan ikävä!


Huomasin muuten että kilpailuun on tullut jo 20kommenttia :) Nyt pitäisikin siis jonkinlaista arvontapalkintoa ruveta kehittelemään kuten lupasin. Ihana kyllä lukea noita veikkauksia :) Hauska miettiä että minä päivänä se vauva sieltä syntyy. Ei kelvannut isotädin eikä tädin syntymäpäivä, mutta isoukin ja ukin syntymäpäivät vielä häämöttää, 20 ja 21.10. Saa nähdä kelpaako jompikumpi noista. Hauskoja päivämääriä olisi myös 1.10.2011, 10.10.2011, 11.10.2011, 20.10.2011, 1.11.2011. Nämä ainakin tulisi tuleva isäkin muistamaan, sillä hänellä on muuten superhuono muisti syntymäpäivien kanssa :)

Tänään olen kerennyt jo käymään koiran kanssa pienen lenkin, ulkona on aivan mahtava ilma! Nyt pitäisi ruveta ruokaa laittamaan, kun keksisikin että mitäkä sitä tänään syötäisiin :) Viime yönä tuli nukuttua superpitkät unet, vaikka vauva piti viime yönä hirmuiset jumppatsempalot. Meillä on kyllä ihanan liikkuvainen vauva kun liikelaskentakaavaketta ei ole kerennyt edes kaivaa esille, kun potkuja aina alkaa satelemaan ja hyvä näin! Ihanaa kun olo on niin energinen ja jaksavainen. Tästäpä siis viikonlopun viettoon! Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat, teitä onkin tupsahdellut paljon viime viikkoina!

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo siun masu. <3 Varmasti tuut sitä ikävöimään, mutta onneks on se supersuloinen vauva sitten olemassa, joka saa ikävän unohtumaan. ;)

    Mie jos jotain raskaudesta kaipaan, niin sitä masua juurikin ja sitä ihmetyksen tunnetta siitä, että miten siellä masussa voi oikeasti olla joku... :D Ihan uskomatonta. <3

    VastaaPoista
  2. Heippa Tytti. Siulle olis haaste mun blogissa. Ja muuten aivan ihana siun maha. Meidän vauva on hiljentynyt viime aikoina ja se aina aiheuttaa vähän huolta. Nautitaan liikkeistä nyt kun vauvat vielä masussa on :) (http://illikanmatkassa.blogspot.com/2011/10/haaste-270.html)

    VastaaPoista
  3. Hieno on masukumpu:)

    Itsekin olin jo synnärille lähdössä jostain 36 viikolta alkaen ja nyt poksahtaa huomenna vk 40 täyteen eli hieman turhan aikaisin aloin odotella h-hetkeä:D Onko sulle annettu neuvolassa syytä epäillä, että vauva tulisi etuajassa?

    Mä olisin niin valmis synnyttämään, mutta kaikki merkit puuttuu... No pakkohan sen vauvan sieltä on joskus tulla!

    Mukavaa loppuraskautta!

    VastaaPoista
  4. Kiitokset! :)

    Mappe: Enpä ois uskonu et tulen joskus mahaa kaipaamaan, mutta niin siinä varmasti tulee käymään :) Ja varsinkin niitä pieniä potkuja!

    Mammamarian: Vai haaste :) Pitääpäs käydä vilkaisemassa!

    Anonyymi: Äitipolilla lääkäri sanoi että vaikuttaa siltä että vauva voisi parin viikon sisällä syntyä kun olin auki 1,5cm ja paikat niin kypsät. Saa siis nähdä osuiko lääkärin ennustus oikeaan :) Miulla ei kiirettä oo, nautin näistä vikoista viikoista kaikin rinnoin kun nyt voin niin hyvin!
    Ihania viimeisiä päiviä myös siulle, mie pien peukkuja et teijän vauva pian sieltä lähtis ulos kampeutumaan! :)

    VastaaPoista