torstai 18. elokuuta 2011

2kk laskettuun aikaan

Kyllä tää vauvan odotus on ihanaa, kun tulee tilailtua vaikka mitä. Aina välillä ei muistakaan mitä on tilannut ja sitten löytyy iloinen yllätys postilaatikosta. Tänään ja eilen olen taas saanut postia Vaukirjalta ja sitten saapui myös tilaamani Flexi Bath-vanna vauvalle :) Vanna on ihanan värinen ja mikä ihaninta - mahtuu pieneen tilaan!! :)




Enää kaksi kuukautta laskettuun aikaan, tasan! Jännää, kohta saa jo melkein ruveta päiviä laskemaan (ihan kuin sitä ei jo nyt laskisi ;)) Ja kohta tää odotus on jo taakse jäänyttä ja oma nyytti tuhisee kainalossa <3 Voih, kun nää viikot nyt menisi nopeasti! On se mieletöntä miten jotakin tuntee rakastavansa jo niin paljon vaikka ei oo ikinä vielä nähnytkään! En ole muuten taas vähään aikaan päivitellyt masukuvaa, joten tällaiselta meikäläisen köllykkä näyttää 31+2




2 kommenttia:

  1. miten multa on jäänyt ihan huomaamatta sun blogi (nyt olit kommentoinut mulle niin eksyin tänne kurkkimaan), vaikuttaa tosi kivalta :) täytyy lähipäivinä lukasta kokonaan läpi. jään lukemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Jee! Flexi bath saapui teidänkin talouteen! Meillä se on vielä nurkassa piilossa juuri tuon näppärän kokonsa vuoksi.

    Teillä näyttää olevan hoitopistekin jo ihan valmiina. Itse en ole vielä saanut aikaiseksi.

    Kyllä mä ainakin lasken jo päiviä, vaikka ne kuluukin aivan liian hitaasti. Toivotaan, että syyskuu menee yhdessä hujauksessa ohi :)

    VastaaPoista