maanantai 29. elokuuta 2011

Lepäilyä kotona

Lepäilty on viikonloppu ja lepäiltyä tulee vielä ainakin kolmen päivän ajan. Lääkärillä kävin tänään ja hän kirjoitti minulle kolmen päivän sairasloman, sitten onkin käynti äitipolille, josta minulle tänään soittelivatkin. Lääkäri oli ollut sitä mieltä että haluaa tarkastaa tilanteen, joka minulle kyllä sopii paremmin kuin hyvin :) Ihanalta tuntuu kun huolehditaan niin hyvin!

Olo on siis ollut nyt ihan hyvä, samanlaista keskiviikkoista oloa ei ole enää ollut, mutta.. Voi tätä huimausta! Perjantaista alkaen minua on aina "rasituksessa" ruvennut huimaamaan. Tuo rasitus ei ole ollut mitään suurempaa, ihan vain pientä liikkumista kotona tai pieniä kotihommia. Verenpaineet on pysyneet todella hyvinä, mutta pulssi tykyttää yli satasta. Tekisiköhän se minulle hieman huonoa oloa? luulisin niin. Verikokeissa kävin tänään ja siellä ainakin alustavissa arvoissa kaikki oli ok, ei ollut enää proteiini plussalla virtsassa. Vielä muutamia arvoja puuttuu ja niistä lupasi lääkäri vielä tänä iltana soitella.

Selällään olosta tein muuten huomion eilen... Eilen saunassa ollessa erehdyin käymään pitkälleni lauteille, joka oli kyllä vihonviimeinen erehdys. Alkoi koko sauna kieppumaan ja minä luulin pyörtyväni siihen paikkaan, sain kuitenkin itseni istumaan ja olo helpottui! Tässäpä ainakin huomasin että ei tarvitse ainakaan kovalle alustalle käydä enää selälleen! Aiemmin on vielä onnistunut, mutta varmaan alkaa jo tuommoinen kova alusta painamaan verisuonia liikaa.. Vieläkös teillä muilla onnistuu selällään olo?

Kaiho kirjoitteli muuten blogissaan että oli lindexiltä tilaillut ihania vauvanvaatteita :) Minäkin erehdyin tänään siellä sivuilla käymään kun tajusin että verkkokaupan kautta onnistuu tilaaminen Suomessakin... ja voi että mitä ihanuuksia!! Minun on ehkä pakko tehdä tilaus, mutta psst ei kerrota minun miehelle ;)

Viikonloppuna muuten katsoin elokuvan "Vettä elefanteille". Tykkäsin ja kovasti, en ole pitkään aikaan katsonut noin hyvää leffaa, jokin siinä kosketti, joten suosittelen!:)

4 kommenttia:

  1. mäkin kävin just viime viikolla kuolailemassa niitä lindexin vaatteita (ja tein siitä postauksenkin), mut on ne vaan niin ihania :) joko muuten tiedätte et kumpi on tulossa?

    VastaaPoista
  2. Oih joo tuo selällään nukkuminen ei oo ihan niin mukavaa täälläkään 32+0, joten hillitön tyynykasahan siinä pitää olla ja sellasessa puoli-istuvassa asennossa mennään :D
    Eiks oo jännää että enää muutama viikko ja vauva voi saapua...hui!

    VastaaPoista
  3. Jenni: Pitikin heti käydä postauksesi katsastamassa :) Ei oo tiedossa kumpi meidän masumurunen on, saas nähdä :)

    Kaiho: ;)

    Tiitu: Pitäsköhän miunkin kasata sänkyyn vielä lisää tyynyjä, ettei tarviis enää pelkästään kyljellä nukkua.
    Jännää tosiaankin! Mieletöntä miten nopeesti aika kuluu!! :)

    VastaaPoista