perjantai 19. elokuuta 2011

Testaa puolisosi kipukynnys

Sain tänä aamuna sähköpostia Libero-kerhosta. Eräs sähköpostin sisältä puistatti hieman mieltä:

"Tulevalle isälle: Kun oikein koskee, on pakko huutaa ääneen! Voit aloittaa puolisosi auttamisen jo nyt. Testaa hänen kipukynnyksensä.
Linkki tälle sivulle"

Minkälaisen ensivaikutelman tämä kappale teissä saa aikaan? Mielestäni tämän lause voisi jopa rohkaista isiä väkivaltaan :( Linkissä nyt on selitetty asia ihan kivasti, mutta ehkäpä tuon linkin esittelyn olisi voinut tehdä toisella tavalla..

2 kommenttia:

  1. No jo on taas järjen jättiläisiä liikenteessä... Isä voikin varmasti supistusten aikana kertoa ne parhaat kikka-B-3olmoset siihen millä tavalla sitä kipua kestää. Kattia kanssa! Jos aviokin tulee mua nipistelemään tai lähestyy jääkuutioiden kanssa muuten kuin siten, että ovat lasissa juomaa kylmentämässä, niin annan kyllä huutia. :)

    VastaaPoista
  2. Ei hemmetti, päivän naurut! Toki nipistäminen käy just yhtä kipeetä ku supistukset! :D Minen ainakaan huuda ääneen, kun mua nipistää, suuttua saatan kyllä. Synnytyksessäkään en juuri huudellut, mutta silti siinä meni vain reilut 6 tuntia. Että kyllä mun kohtuni nähtävästi avautui ilman huutamistakin! :D

    VastaaPoista