sunnuntai 7. elokuuta 2011

Pieniä valmisteluja vauvan tuloon..

Lupailin aiemmin tänään että laittelen kuvia makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta, kun ne nyt alkavat olla jo pienesti valmiita vauvan tuloon. Tällaiselta meillä siis nyt näyttää. Pinnasänky on minun vanha ja sen mieheni hioi ja maalasi (oli aiemmin puunvärinen), tuon verhokatoksen ompelin vanhasta lakanasta (tuo tanko ei ole vielä kunnolla paikoillaan, eikä nuo perhoset kiinni, mallasin niitä vain suunnilleen paikoilleen), ja lipasto on Ikean Hemnes-lipasto (joka on mielestäni todella tilava). Vielä pitäisi joku pieni lelumobiili rakentaa tai laittaa joku tuosta verhokatoksesta roikkumaan mitä vauva saisi sitten katsella tai sitten ehkäpä siihen tuleekin tuommoinen perhonen roikkumaan...saa nähdä!



Kylpyhuoneeseen mieheni kiinnitti eilen tuon hyllyn, jossa nuo pienet rottinkikorit ja minun eilisen päivän siivoiluni oli oikeastaan se että siivosin tuon valkoisen hyllyn sisällön ja raivasin sinne tilaa vaipoille, vauvan tarvikkeille ja pyyhkeille. Kylpyhuoneeseen oon nyt tosi tyytyväinen, sillä se on koko ajan aiemmin näyttänyt jotenkin tyhjälle. Nyt siinä on sitä jotakin!

9 kommenttia:

  1. Oi, ihanalta näyttää! :)

    Meillä on tuo sama Hemnes-lipasto ja se on kyllä syönyt sisäänsä melkoisen määrän vauvanvaatteita ja kestovaatteita. Olen siis kanssasi yhtä mieltä sen tilavuudesta ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo vauvan uninurkkaus! Verhokatos on tosi viehättävä ja tekemäsi perhoset sopii kivasti tuohon. Meille kanssa tuollaista :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvälle!! Etenkin tuo kylppäri näyttää niin käytännölliselle. Mekin ois haluttu hoitotaso pesukoneen päälle, mutta pesukone on päältä täytettävä, ja tilaa NIIN SURKEASTi, ettei se olisi kuitenkaan toiminut. Vähän hankalaa kyllä, kun vauvan tarvikkeet on sitten kahdessa eri huoneessa (hoitopöytä makuuhuoneessa, liinavaatteet yms. tarvikkeet työhuoneen kaapissa) ja sitten vielä wc-toimet (pesut yms.) hoidettava wc:ssä...

    VastaaPoista
  4. Nätille näyttää, kyllä vauvan kelpaa tuolla köllötellä :)Ihanaa, kun osaat itse ommella vauvalle kaikenlaista, itsetehdyllä on aina enemmän arvoa, kuin kaupan valmiilla.

    VastaaPoista
  5. Blogissani on sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  6. Taas pitää todeta, että olet sinä vaan niin kätevä käsistäsi! :) Tuo vauvanurkkaus on aivan ihana. Ja Hemnes-lipaston olisin minäkin hankkinut, vaan se on kaavailemaani kohtaan aivan liian leveä :(

    VastaaPoista
  7. Kiitokset kommenteista :) Mukava että muidenkin silmää miellyttää. Nuo perhoset on kyllä saaneet niin paljon kommenttia, että saattaisinpa laittaa vielä jonkun arvonnan pystyyn, jossa perhosia palkintona :)Saa nähdä miten innostaudun näpertelemään. Eikun vaan työkin kokeilemaan, niitä on tosi helppo tehdä, kaavan voin lähettää sähköpostilla jos jotakin ompelu kiinnostaa, muutenkin miulla noiden tildahahmojen kaavoja löytyy.

    VastaaPoista
  8. Näyttääpäs ihanalta ja niin valmiilta, meillä viikkoja jäljellä kuusi ja sänkykin vielä puuttuu, eikä mikään muukaan ole vielä valmiina, voipi tulla vielä kiire :)

    Tuollaista verhokatosta olen kovasti suunnitellut sängyn päälle, mutta en ole missään nähnyt myytävänä noita tankoja joihin sen verhon laittaisi, siispä, mistä te olette tuon ostaneet?

    VastaaPoista