perjantai 26. elokuuta 2011

"Sainpas uuden sängyn!"

Jaa-a.. Kenelleköhän tää sänky olikaan tarkoitettu....?!?


6 kommenttia:

  1. Täytyyhän hänen testata ja varmistaa, että peti on tarpeeksi pehmeä ja mukava vauvalle ;) Suloinen testaaja kyllä!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihana kuva! :D
    Ilmeisesti täydet pisteet sai testaajalta tuo sänky... :)

    VastaaPoista
  3. Ettei se vain olis villakoira? :) Puudelit osaa kyllä tuon sängynvaltaamisen. Meillä on isovillakoira, jonka kans saakin olla tarkkana tuon sänkyynmenemisen kans, kun se vie sitten kaiken tilan, jos se sinne pääsee... :D Hienostokoiria :D

    VastaaPoista
  4. Voi toista! Ihana koira teillä:) Meillä on noutaja ja hänkin menis vauvan sänkyyn varmasti mikäli pääsis laidan yli, onneksi on sen veran kokoa ettei niin vaan hypitä :) Ja meidän kissa jo kiertää vauvan tavaroita sen näköisenä, että mitkäköhän barrikadit on keksittävä, ettei hyppää sänkyyn... Mutta niin suloinen on toi peti myös, olen katsonut ihan samaa settiä äitiyskoppaan.

    VastaaPoista
  5. Oli pakko ottaa kuva, kun oli kyllä meidän neiti niin söpön näköinen kun niin nappisilmillä minua katseli tuolta sängystä! Mietin juuri että jos kerta tuossa viihtyy, niin kunhan nyt tuo oma vauveli ei enää tuohon koppaan mahdu, niin saattaisipa meidän koiruli oikeasti saadakin tuon sängyn itselleen kun siinä kerta viihtyy..:) Mutta nyt pitää kyllä varmaan vähän katsoa ettei kerkeä omia sänkyä ennen vauvan tuloa..

    Veera: Kääpiövillakoirapa hyvinkin. Ja todellakin tuo pedinvaltaaminen on niin lempipuuhaa. Vaikka onkin pieni niin kyllähän tuo meidän sängyssä osaa niin paljon leveillä että hyvä että itse aina välillä sinne mahdutaan :)

    Emma: Tuo setti äitiyskoppaan on kyllä ihana, mutta pienenä pettymyksenä miulle tuli se että tossa reunuksessa ei oo pupujussikoiden kuvaa, pelkästään vaan tyynyliinassa löytyy nuo pupujussikat.

    VastaaPoista