perjantai 26. elokuuta 2011

Sairaslomalla

Neuvolassa käyty ja siellä oli onneksi kaikki kunnossa, kuten myös minun olonikin on pysynyt hyvänä! Viime yö meni kyllä todella huonosti nukkuessa, joten olo oli tosi tokkurainen kun heräsin. Arvelin jo että verenpaineethan kohoavat varmasti huimiin lukemiin pelkästään huonojen yöunien takia, mutta nyt olivat laskeneet ja näyttivät jo melko normaaleilta 130/82 :) Virtsassa ei ollut proteiinia, vauva liikkui hyvin ja sydänäänet kuului napakasti. Paino tosin oli maanantaista laskenut kilon verran, eli jonkin verran turvotusta näköjään on ollut viikonlopun jälkeen. SF mittakin oli vähemmän kuin maanantaina. Terveydenhoitaja oli sitä mieltä, että vauva on jo melko alhaalla näihin viikkoihin nähden. Mietti että olisikohan ne keskiviikon supistelut saaneet vauvan laskeutumaan?

Äitipolille soitteli terveydenhoitaja ja nyt pitäisi verenpaineseurantaa tehdä kotona, levätä ja maanantaina taas neuvolaan seurantaan. Eli sairaslomalla ollaan ainakin tämä päivä. Lääkärille löytyi aika vasta maanantaille, joten katsotaan mitä lääkäri kirjoittaa. Kovasti olivat neuvolassa sitä mieltä että töihin ei ensi viikolla olisi menemistä. Harmittaa vähän ja pitää nyt yrittää olla ilman huonoa omaatuntoa, kun jäi hommat siellä kesken, mutta tosiaan nyt pitää ajatella vauvaa ja omaa jaksamista! Minä tosiaan olen ollut kuin duracell pupu töissä viime viikot, kun olen yrittänyt oikein huhkia ja saada kaiken sijaiselle valmiiksi, mutta taisipa elimistö ja vauva olla eri mieltä äidin huhkimisesta. Kiitos rohkaisevista kommenteista edelliseen postaukseen!

4 kommenttia:

  1. Kaunis uusi tausta blogissasi, mutta sen seurauksena tekstejä on nyt todella hankala lukea. Onkohan ongelma minun koneessani vai blogin vaaleassa taustassa ja vaaleassa kirjoituksessa?

    Jaksamista ja tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Onneksi näyttää olevan oikea suunta! Kovasti tsemppiä sinne! Toivottavasti kyseessä oli vain muistutus hidastaa tahtia.

    Ymmärrän, että töistä pois jääminen harmittaa (itse odotan vain vauvan syntymää, en ollenkaan äitiyslomalle jäämistä kuukautta ennen), mutta sulla on kovin pätevä syy olla menemättä työpaikalle.

    VastaaPoista
  3. P: Kiitos kommentistasi:) Olin juuri muokkaamassa blogin taustaa ja tekstin värejä kun olit jättänyt kommenttisi, joten jospa nyt olisi helpompi lukea, vai pitäisikö tekstejä vielä tummemmaksi muuttaa?

    Niin ja kiitos tsempeistä teille molemmille:)

    Kaiho: keväällä kun jouduin olemaan sen reilun kuukauden sairaslomalla,niin meni kyllä aika hitaasti kotona, sen takia vähän hirvittää että jos nytkin loppuaika menisi vain neljän seinän sisällä. Luonteeltani kun olen sellainen että tarvitsen koko ajan jotakin tekemistä itselleni ja seuraa! Töissä on kyllä ollut nyt ihanaa, kun on saanut taas kesäloman jälkeen taas palata omaan työhön, mutta on miusta ihana jäädä äitiyslomalle että kerkeän kaikkea kotona tehdä, mutta entäs jos ei pystykään?

    VastaaPoista
  4. Hyvin näkyy nyt teksti. Kiitos:)

    VastaaPoista