tiistai 23. elokuuta 2011

32+0 neuvolakuulumisia

Neuvolassa taas käyty ja siellä kaikki hyvin. Minulla vaihtui terveydenhoitaja kokonaan uuteen ja tästä olen todella iloinen. Ensimmäistä kertaa neuvolassa minulle tuli sellainen olo että tämä terveydenhoitaja tiesi mitä teki ja ohjauskin oli erilaista! Tykkään! Nyt luulen että neuvolassa käynnit loppuajastakaan ei tunnu mahdollisesti enää niin pakkopullalta kuin aiemmin. Aiemmat terveydenhoitajat ovat siis olleet tosi mukavia, mutta heillä kun kokemusta on vähemmän kuin nyt työhön palanneella niin se kyllä työssä on näkynyt.

Tarjonta kokeiltiin ja vauva oli raivotarjonnassa. SF mitta edelleen melko tasaisena kulkee keskikäyrällä, hieman suuntautui ylöspäin. hb hyvä 119. ja vauvan sydänäänet kuului napakoina, tosin sporttihetki laittoi sykkeet melko korkealla (166) menemään. Lähete synnytystapa-arvioon tehtiin, sillä minun lähisukulaiselleni on tehty kaksi kertaa hätäsektio sen takia että vauva ei ole mahtunut laskeutumaan alaspäin. Saa nähdä mitäkä keskussairaalasta mieltä ovat, tarvitseeko synnytystapa-arviossa käydä. Meidän keskussairaalassa kun ei sitä viimeistä ultraa automaattisesti ole.
Synnytysvalmennukseenkin ilmoittauduttiin, syyskuussa mennään sitten katsastamaan miltäkä se synnytyssairaala näyttää.

Minulla olisi töitä enää ensi viikko ja sitten alkaisi loma ja sen jälkeen äitiyslomalle :) Ihanaa!<3 Nyt olen töissä jaksanut melko hyvin olla. Istuminen ja käveleminen vihloo kovasti liitoksissa ja häpyluutakin on alkanut tuikkimaan, se ei tunnu kivalta, mutta katsotaan, josko se ei nyt pahenemaan näinä viikkoina lähtisi. Nyt minusta on ollut tosi mukava olla töissä, kun työkaveritkin ovat lomilta palautuneet ja saa tätä omaa työtä tehdä! Ihana on kyllä ollut asiakkailtakin saada palautetta että heille ikävä tulee kun pois olen jäämässä, lämmittää kovasti mieltä! Viikonloppuna tuli käytyä ostamassa kaikkea pientä tarvittavaa vauvalle ja itselle: liivinsuojia, tuttipullo, maidonkerääjä, talkkia, sinkkivoidetta jne. Alkaakin kohta olla jo kaikki tarvittava hommattuna, pitäisi vaan vielä paikat löytää tavaroille ja siivota kaappeja, jota jo koko ajan olen pikkuhiljaa tehnytkin. Viimeisin ostos vauvalle oli tällainen Eikös olekin ihana!! Pitkään mietin, että ostanko vai teenkö, mutta ihastuin niin tuohon pupujussikat kuosiin että pakko oli ostaa ja kun oli vielä tuo setti tarjouksessakin! Huuto-netistäkin katselin, mutta en jaksanut sitten lähteä huutamaan. Pitää sitten pinnasänkyyn itse ommella jotakin, että saa välillä vaihtelua tuohon pupujussikat juttuun.

ps. minä en nyt taas tajua mikä tätä bloggeria vaivaa, kun ei jaa tekstiä kappaleisiin :( Pahoitteluni taas että joudutte taas yhdestä pötköstä kuulumisia lukemaan. Onko muilla muuten samaa ongelmaa??






3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pupujussikat kuosi <3 <3 <3 Olisin kans ostanut!
    Täällä on kanssa tuota piparia alkanut vihlomaan. Eniten ehkä istuessa? Ei paljon, mutta tarpeeksi että sen huomaan ja se tuntuu tosi inhottavalta.
    Oijoi viiminen viikko töitä sinullakin! Mä olen viikon ollut nyt lomalla ja kyllä se vaan ihanaa on. Onnea taas uusista viikoista :) Perässä tullaan :)

    VastaaPoista
  2. Täällä olisi jäljellä 8 kokonaista työviikkoa ensi viikosta eteenpäin, kun loma loppuu. Toivottavasti pystyn olemaan töissä loppuun saakka eikä tulisi mitään ihmeellisiä oireita tms. :)

    Maailman söpöimmät pupujussit! Mua harmittaa tavallaan, kun meidän pinnasänky on niin omankokoisensa, koska Tukholmassa oli myynnissä aivan killeri-ihana Pingu-aiheinen (kuinkas muuten) pinnasängyn pinnasuoja. No, nyt sitten äiti varmaankin pääsee ompelupuuhiin.

    VastaaPoista
  3. Heippa taas, en olekaan hetkeen käynyt kirjoittelemassa :) Nyt ajattelin kirjoittaa ihan omalla nimellä ja naamalla ja tuoda omankin blogin tätä kautta julki :) Minullahan tuo 32+0 pyörähtää perjantaina ja torstaina olisi taas neuvola :) Vauva tuntuu olevan pää ylöspäin, mikä on sinänsä kiva, että ei ainakaan sada potkuja kylkiluihin! Mutta vähän pelottaa, ettei poitsu ymmärrä itse kääntyä ja joudutaan kääntämään =/ Senpä näkee miten käy :)


    Minulla alkaa äippäloma 15.9. ja ensimmäinen perhevalmennus meillä on 8.9. eli ihan kohta. Vointini on ollut edelleen hyvä, vaikkakin viime päivinä on supistellut aikalailla ja kävellessä pistää mahaan ikävästi ja välillä tuntuu, ettei pysty kävelemään senttiäkään kivun kanssa. Kivaa syksyn alkua ja kohta meidän vauvelit putkahtaa tähän maailmaan! :)

    - Noonis

    VastaaPoista